![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie mi se pare ca acest caz, caruia ii inteleg gravitatea, este intors de presa pe toate partile ca sa se abata atentia de la un eveniment national ultra-important - cazul Rosia Montana. Ma gandesc ca daca s-ar face referendum si pentru eutanasierea cainilor vagabonzi, s-ar stabili pragul necesar.
Nu stiu de ce nu ma mira, dar cainele care l-a ucis pe copil ar fi fost sterilizat si microcipat de catre un ONG. Probabil ca fusese adoptat de un "iubitor de animale" care i-ar fi dat apoi drumul pe strada ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu sunt de aceesi parere...e plina presa numai de subiectul asta. Iar cazul Rosia Montana e aproape ignorat.
|
|||
|
|||
![]()
oricum cazul este de o gravitate majora
|
|||
|
|||
![]()
...cel privind Rosia Montana depaseste perspectiva unei tragedii individuale/familiale. E vorba si de viitori copii, care pot fi otraviti, mai mult sau mai putin indirect, de jegul acela de "companie miniera".
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In alt plan de idei, pana nu se intampla o tragedie ca aceasta (cu copilul de patru ani), care sa fie bineinteles mediatizata, problema cainilor este una uitata complet de autoritati. Este nevoie ca din cand in cand cineva sa moara (ce jertfa uriasa!!!) ca sa se aduca in discutie o problema ce ne terorizeaza de atatia ani. Un referendum pentru eutanasierea cainilor vagabonzi este mai mult decat necesar. |
|
||||
|
||||
![]()
Sophia, sa nu crezi ca are cineva ceva personal cu tine, dar trebuie sa ne intelegi si pe noi cei ce traim in Romania. E usor sa vezi problema dintr-o tara civilizata, dar uite cum e pe la noi, poza asta poate iti spune ceva. Este normal sa traiesti asa? Suntem la capatul puterilor, nu uram animalele, dar locul lor nu este in strada in haite. Vrem sa se faca ceva, nu se mai poate in felul asta!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca pot fi luate masuri simple,rapide si eficiente.Cand deja mor copii nu mai este nimic de discutat.Sa se dea un termen in care cei de la fundatii sau persoanele doritoare sa ia cainii maidanezi in grija,cu acte in acest sens,sa raspunda pentru ei.Cei care avem caini,eu ma numar printre ei,stim foarte bine ce inseamna sa cresti un caine.Sa isi asume si ceilalti aceasta obligatie daca tot spun ca ii iubesc.Sa le dai resturi si sa-i lasi plini de boli vagabonzi pe strazi nu se numeste dragoste ci altfel,complet diferit.La expirarea termenului cainii maidanezi care nu au fost luati in grija sa fie eliminati,fara nici un fel de retinere.In caz contrar ii vor elimina oamenii din disperare,pe unde stau eu deja s-a trecut la masuri radicale pt ca era o haita,precum in poza de mai sus,in fiecare seara si nu mai puteai intra pe strada,sareau din senin la oameni.Mai sunt doar doi in prezent si cred ca pt putin timp.Asta este situatia.
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 03.09.2013 at 19:56:44. |
|
||||
|
||||
![]()
La ce te poti astepta cand "iubitorii de animale" din Romania arunca de sus cu borcane in capul hingherilor?! Sau cand adapostesc cainii pentru a le da iarasi drumul pe strazi? Aici trebuie aplicate amenzi strasnice si asa s-ar face si bani la buget.
In Grecia am vazut doar vreo doi-trei maidanezi jigariti, iar colegii occidentali erau foarte oripilati la vederea lor. Normal ca nu fusesera in Romania, sa vada raiul maidanezilor. Daca nu am mai avea caini, poate ne-am permite si noi sa mergem cu bicicleta prin oras sau noaptea pe strazi...
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista capitala europeana,sau tara europeana,cu o situatie,din acest punct de vedere,similara cu a Romaniei.Poate doar prin India sa vezi asa ceva sau prin cine stie ce tara africana.Subiectul este simplu,noi il complicam,ori oamenii ii iau in grija,nu doar declarativ ci faptic,ori ii eliminam fara regrete.Sper sa nu ne fi pierdut mintile atat de tare incat sa punem in balanta viata unui om cu a unui caine.Repet:sa se incerce rapid toate solutiile si abia apoi eliminati.Dar eliminati,eutanasiati,daca nu exista alta solutie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Brasov. Haite de caini ataca fermele.Cum explica veterinarii ca maidanezii s-au transformat in fiare
http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...r-o-ferma.html https://www.facebook.com/pages/Susti...53534691376562 Băsescu cere eutanasierea câinilor maidanezi neadoptați http://www.cotidianul.ro/basescu-cer...danezi-221639/ "Fac apel la Guvern, pentru că administrațiile locale sunt cu mâinile legate de legislația în vigoare, fac apel la Guvern să emită o ordonanță de urgență prin care să stabilească un termen scurt sau rezonabil în care iubitorii de câini să ia câinii maidanezi acasă, să-i țină în țarcul lor, după care cei care nu au fost adoptați de iubitorii de câini să fie imediat eutanasiați", a afirmat Traian Băsescu. Acesta a mai afirmat că rezultatul actualei legislații care vizează castrarea și îngrijirea câinilor s-a dovedit un eșec. "Nu trebuie să mai așteptăm să mai moară un copil. Nu putem pune câinii mai presus de oameni, mai presus de copii (...) Sunt revoltat de demagogia legată de iubitorii de câini", a mai spus Traian Băsescu, care a mai menționat că el are acasă cinci câini. "Acum vă iau într-un microbuz și vă duc la mine acasă. Am cinci câini, trei de pe stradă. (...) Cazul copilului nu ne mai lasă să așteptăm (...) Castrarea câinelui nu-i scoate dinții", a spus Băsescu. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|