![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
E ceva asemanator cu: si eu am citit la adventisti ca ei tin sambata. Sau, am citit la hindusi ca au mai multi zei. E acelasi lucru cu: in Testamentul lui Solomon (de care eu nu am auzit pana acum) scrie ca fiecare planeta ar avea demonul sau. Daca spun ca am citit la adevantisti despre sambata nu inseamna ca si cred ce sustin ei.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adica..in cel mai fericit caz e ca nuca in perete, daca nu cumva denota o grava confuzie. Eu mizez pe partea cu confuzia grava, stiind ca M.A. e convinsa ca aberatia aia e literatura ortodoxa.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 03.01.2014 at 02:07:13. |
|
|
|||
|
|||
|
AlinB, citeste cartea inainte de a mai face si alte afirmatii aberante.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acum, ca sa transam problema, dupa tine este literatura ortodoxa sau o aberatie? Desigur, ai dreptul si la varianta proprie de raspuns. Inclusiv "stilul sarpe" de a nu oferi nici unul, este un raspuns in sine.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dealtfel, te-am intreba si eu, si nu odata, daca este ortodox si nu mi-ai raspuns. Atunci ce raspuns astepti de la mine, B? Iti recomand sa citesti aceasta carte Testamentul lui Solomon. Apoi exprima-te. Mie mi-a placut sa aflu lucruri interesante despre Templu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Parerea ta ai exprimat-o aici, chipurile ce zic aia de pe wikipedia nu e bun/adevarat si cartea merita citita. Citat:
Citat:
Nu e o carte istorica sau revelatie, ci o fictiune cu iz ocult.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar incep sa banuiesc de ce nu iti convine aceasta carte... Citat:
Last edited by Miha-anca; 04.01.2014 at 10:20:26. |
|
|
||||
|