![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Imi pare rau, dar a trebuit sa raportez acest raspuns.
Te rog discuta la obiect. Ii pare rau daca probabil deschid rani, daca poate tu ai trait alceva. Am exprimat o parere, atat, si nu am zis ca neoprotestantii ar fi niste mielusei. Dar nu avem noi ortodocsii a ne cauta si barna din ochii nostri? Nu este oare crestineste sa incerci sa fii smerit? Crezi ca eu, daca un elev de-al meu zice ca nu il mai intereseaza ortodoxia si ca il plictiseste cursul meu, nu ma intreb daca n-o fi si vina mea? Nu ar trebui sa ma rog la Dumnezeu sa ma inspire? Suntem noi niste biete victime nevinovate? Sau nu ne ingrijim cum trebuie de ortodoxie, de ne-o poate 'fura' oricine?
|
||||
|
||||
|
În cazul tău, așa cum pui problemele, chiar n-ar fi de mirare.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intreaba-te mai bine daca fata de niveul elevilor mei, saracii, eu nu le par mai degraba habotnica. Ca majoritatea abia daca cunosc Evanghelia.
|
||||
|
||||
|
Hi, hi.
De infinit de ori mai bine habotnic decât eretic.