Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.02.2015, 08:43:06
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Adevarul e ca si mie imi atrag atentia fetele prea putin imbracate, cu toate ca-s femeie. Pur si simplu imi "zboara ochii". Si ma mir, ba ca nu ingheata (la -12 grade sa vezi una cu o fusta cat o palma si o gecuta scuuurta de tot te cam intrebi asta), ba cum de are curaj sa iasa asa (dati-va seama daca mie, ca femeie imi fug ochii, cum fug ochii unui barbat in directia lor).

Si fardurile pot fi folosite cu masura, astfel incat sa pari a nu prea purta machiaj; la fel cum le poti folosi sa devii un clown. Sunt si in machiaj niste reguli care muuulte fete/femei nu le respecta deloc (exemplu: daca machiezi mai puternic ochii, atunci buzele sa ramana naturale si daca iti faci buzele cine stie ce cuyloare puternica, un rimel ajunge la ochi); dar nuuu, vezi mini clowni la tot pasul (buze rosii/toz intens si ochi negrii/albastrii/moc/orice alta culoare super intensa)... Si ne miram ca ne fug ochii? La asta cu machiajul mie imi fug ochii de obicei si ma oripilez; prea putin vad pe cineva machiat frumos, "cu regula".

Apoi ce zice yasmina si Ioan_Cezar e la fel de adevarat...
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare