![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Altă tactică jegoasă a ta, nu dai în putere și ești chiar cățelul lor de pază ca ziariștii ăia care ceartă opoziția dobitocii în loc să corijeze excesele puterii. Am citit texte răspândite de borfași partinici, nefiind afiliat politic și știu cam ce vine din zona USR, ce din zona PSD, ce din PNL, și ce de la PMP, deci îmi dau seama imediat, la tine puți a pesedism. Și mai puți și a bugetar, ai profilul ăsta pe care l-am văzut la un nesimțit fost coleg de studii, jegul era angajat într-o primărie, nu făcea mai nimic, avea program de gravide de 4 ore, vinerea și mai scurt dar răspândea manifestele primarului PSD, evident pe vreun salariu de 4.000 de lei sau 5.000 în mână. Și era într-o localitate depopulată și abandonată de oameni, în care primarul făcea ce voia. Eu astfel de oameni sper să radă Simion și aici chiar și partide progresiste, nu se mai poate să fie atâția paraziți plătiți în bugetul de stat care umflă numai datoria publică, nu sunt productivi, dar sunt guralivi tupeiști. Înțeleg dacă ne împrumutăm să facem infrastructură dar niciodată pt a plăti niște oameni care căpușează, care câștigă necinstit niște sume. Citat:
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 10.03.2024 at 19:44:29. |
|