Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.02.2026, 22:06:54
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
În mod normal nu as dezvălui asemenea intimități, însă din moment ce pot fi constructive, și pot să mă ancoreze într-o lucrare de mântuire...
Nu sunt neapărat intimități, ci percepții dinamice, se schimbă în funcție de fiecare interacțiune.
Nu știu dacă are cineva acces la mitropoliți și episcopi să se spovedească, auzisem că unii au ajuns la episcopi, dar erau de la teologie și i-a dus un preot paroh, deci așa să vii de pe stradă să vrei să te spovedești la un mai mare, e greu.

Citat:
Acuma normal, că nu pot să merg direct la IPS Ioan și să-i cer să mă spovedească și să-mi devină duhovnic.

De ce?

Eu sunt level minus infinite,el level plus infinite...

Trebuie întâi să mai fac level și eu,și abia după să mă apropii de el,deci voi aborda un preot mai de level intermediar , așa mă gândesc deocamdată.
Nu are treabă cu asta, ci cu agenda încărcată, gândește-te că mare parte din lună trebuie să plece la București or la ședințe de sinod, or pe la alte convocări, după vizitează parohii de la sate, municipii mai mici, poate e chemat și de unii primari la Sfințiri.

Rar prinzi mitropolitul și în Catedrală, prin toate eparhiile, probabil dacă ai fi student la teologie sau dacă ai interacționa cu mitropolia ca voluntar sau ai avea vreo asociație te-ai putea intersecta.

Mai știu un episcop care spovedea unii tineri de la ASCOR care nu erau la teologie, dar nu știu cum au reușit aceia.

Cel mai bine e să mergi pt o binecuvântare.
Citat:
Am avut un vis inclusiv cu Patriarhul Daniel, înainte cu câteva zile de participarea la Liturghie,dar pe aceata îl voi reproduce în topicul mei despre vise...

Cumva simt și nevoia asta de a primi o binecuvântare arhierească de ceva vreme...
E chiar tare asta.

Thread Tools
Moduri de afișare