![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok !, si acum ce parere ai despre ce am scris eu in chenarul pe care l-ai si afisat ? Cum ramane cu dragostea indelung rabda si abuzul, violenta si suferinta creata de aceasta "rabdare "...fiindca, permitand incepi sa intaresti !
Stiu !, nu ramane nicicum ! Viata va ramane plina de oameni care iubesc, oameni care nu iubesc, oameni ignoranti si oameni...care au impresia ca iubesc. Apoi, celelalte " ni se vor adauga noua ! " Daca nu exista intelepciune si rationament, iubirea ramane neputincioasa.
|
|||
|
|||
![]()
Degeaba rabzi fizic, daca cu gandul nu !!!!
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum ascult sf. slujba...d-zeu graieste prin gura duhovnicului !!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Iubire nu inseamna sa te faci pres de sters pe jos in fata unei persoane si nici sa te distrugi pe tine ca om.Nu aceasta este menirea unei casnicii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, este evident faptul ca ne supunem unor legi care, intr-un fel sau altul ne depasesc, mai facem compromisuri, mai lasam de la noi...dar, de aici, pana a deveni presul si bataia de joc a cuiva, este cale lunga.
|
|||
|
|||
![]()
Ory ,in tot ce facem trebuie sa ne punem nadejdea in Dumnezeu.
Inteleg ca mama ta a dus-o greu dar a fost si coplesita de grija pentru 7 copii ,nu e usor deloc. Trebuie sa ne ducem crucea ,Dumnezeu nu ne lasa . Atunci cand barbatul devine violent si primejduieste viata familiei e necesara despartirea. Dar stii ca Domnul Iisus a spus "Ce la oameni e cu neputinta ,la Dumnezeu este posibil" .Deci si Catalina nu trebuie sa dispere ,o explicatie trebuie sa aiba cu sotul ei ,intr-o buna zi si ea se poate trezi fara servici ,deci trebuie ca ambii sa lucreze ,pentru mult ,putin , dar sa se intretina. Vad ca te deranjeaza ce a spus Zaharia ,tu te cunosti mai bine ,daca nu are dreptate nu ai de ce sa te superi. Doamne ajuta ! |
|