Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.10.2009, 10:51:54
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marius22 Vezi mesajul
De ceva vreme topcat isi sustine ideile aducand in discutie temeiuri biblice. Sa ma bucur? Sa ma intristez? Nu stiu.

Insa, imi vin in minte cuvintele parintelui Dionisie de la Colciu, care afirma ca sunt doua categorii de oameni care se apleaca cu foarte mare pasiune asupra studiului Sfintei Scripturi: sfintii si ateii. Pe cand sfintii o citesc spre zidire sufleteasca, pentru a adanci mereu sensurile din ea, ateii o citesc spre pierzare, pentru a cauta contraargumente.

Cred ca tuturor ne-ar aduce mare bucurie, daca am sti ca topcat ar cita din Sfanta Scriptura nici ca sfant, nici ca ateu, ci doar ca simplu credincios, avand nadejdea mantuirii.
Sint ateu si voi ramine asa, iar comportamentul oricum nu mi-l voi schimba, chiar daca citesc sau nu Biblia.
Nu conteaza cum o citesc si cum o citez, concluziile trebuie sa fie aceleasi
Bineinteles ca v-ar aduce tuturor o bucurie daca eu as deveni crestin, insa nu sint chiar in halul asta de altruist :)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
vesnicia iadului costi21 Din Noul Testament 14 26.02.2013 17:01:34
Focul iadului Profetul de carton Secte si culte 500 29.12.2012 16:49:09
Socant: avem dovada existentei iadului! Florin-Ionut Alte Religii 11 11.11.2010 17:08:08
O descriere a iadului islamic... scrabble Religia Islamica 31 08.01.2010 20:58:01