![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi trebuie cercetate unele rugaciuni si explicatii din biblie pentru ca sa nu fim dusi in eroare de unii oameni care cred ca altul este adevarul. Ex.:Martorii lui Iehova cred ca ISUS HRISTOS era in cer Arhanghelul Mihail, asta arata ca trebuie totusi explicate anumite lucruri. Sant mult mai multe exemple. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
acesta este Iisus. cu doi de "i", la fel cum se scrie si pseudonimul tau, numele arhanghelului. poate daca iti spun ca "isus", asa cum il scrii tu, inseamna magar, o sa incerci sa te corectezi... Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde stii tu ca numele cu un singur i adica ISUS inseamna magar, ca eu nu reusesc sa gasesc aceasta explicatie, poate ma ajuti cu o indrumare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu stiu daca asta e important, ce inseamna cuvantul "isus". dar, se poate observa usor ca ortografierea eretica (Isus) a numelui Iisus e gresită: "Iăsous" (Iησοuς), nu "Isous", este Jesus, nu Jsus, este Ieșua (ebraica), nu Ișua etc.
|
|||
|
|||
![]()
Este important pentru ca ati crestini folosesc numele cu un singur i (ISUS).Nu stii ce inseamna si totusi ai mintit ca inseamna magar ce pot sati spun,vrei sa schimbi un om cu o minciuna. Numele poate sa nu fie asa de important ci faptele(sa nu uitam ca nu cunoastem numele LUI DUMNEZEU TATAL).In vechiul testament IL mai cheama si EMANUEL care e diferit de numele IISUS sau JESUA cum ecsplici asta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Referitor la erezie:" Nu orcine zice DOAMNE DOAMNE........................." |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tatal nostru | fallen | Rugaciuni | 32 | 04.04.2012 17:17:57 |
Tatal Nostru - intrebare | unamic | Rugaciuni | 13 | 14.10.2010 00:21:13 |
Tatal NOSTRU | andreicozia | Rugaciuni | 23 | 26.09.2010 23:49:59 |
Rugaciunea Tatal Nostru | tatvioro | Rugaciuni | 6 | 05.02.2010 07:56:24 |
Tatal Nostru | Ratacitorul | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 19.01.2009 05:03:21 |
|