Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.11.2009, 13:15:31
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Apăi , dragă Cristina , să nu complicăm mai mult , mult prea mult lucrurile ! Eu , spre exemplu, nu am citit în nici un îndreptar chestia cu săpunul . . . Să fim echilibrați , și toate sunt "bune" , până la urmă . Ție nu-ți spune inima când te îndepărtezi de Dumnezeu ? Eu sunt sigur, mai ales la tine ! Apoi sunt cele făptuite cu ștință sau fără ștință, cu voie sau fără voie . . . Toată problema se pune în echilibrul și discernământul nostru, în dragostea și credința noastră , altfel pur și simplu ne îndreptăm încet și sigur într o altă direcție ( nedorită de nimeni ) , unde mintea se duce pe "apa Sâmbetei". Dumnezeu ne vrea normali , exact așa cum suntem. El este cel mai bun cunoscător de inimi ! Nu ne vrea Sfinți, dar nici pociți prin "automutilare" ! Un creștin echilibrat , cunoaște ce este păcatul , și mai ales care sunt păcatele, în rest sunt excese nedorite și nefolositoare .

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Blestemele Sfantului Vasile cel Mare mihaela_0508 Intrebari utilizatori 4 03.05.2010 16:52:16
despre cartile din care se canta slujba NiCcoleta Despre Utrenie 6 21.03.2010 17:54:22
PACATELE ancah Pocainta 24 24.09.2008 14:04:20