Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.12.2009, 23:30:02
Cucubau Cucubau is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.12.2009
Locație: Solovastru
Question

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
La moarte sufletul se desparte de trup.Trupul se intoarce in pamantul din care a fost luat(materia in materie) si sufletul continua sa vietuiasca mai departe, intr-o alta dimensiune, intr-o lume spirituala,intr-un loc mai bun sau mai rau.Caci sufletul este nemuritor iar viata omului ca individ este dependenta de suflet(suflarea de viata).

Asta a vrut sa zica si Solomon cand a scris "pulberea să se întoarcă în pământ cum a fost, iar sufletul să se întoarcă la Dumnezeu, Care l-a dat."
Tin sa iti spun ca aici te contrazici pe tine insuti.
Odata zici ca sufletul pleaca de la om si trece intr-o alta dimensiune spirituala, intr-un loc mai bun sau mai rau, iar mai apoi dai ca exemplu ce spune Solomon cu privire la suflet, si anume ca se intoarce la Dumnezeu.

Acu am si eu o intrebare: pe care sa o credem din cele doua?; si mai apoi daca ar fi amandoua adevarate, vrei sa zici ca la Dumnezeu sunt si locuri rele???
Reply With Quote
Vechi 27.12.2009, 01:39:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cucubau Vezi mesajul
Odata zici ca sufletul pleaca de la om si trece intr-o alta dimensiune spirituala, intr-un loc mai bun sau mai rau, iar mai apoi dai ca exemplu ce spune Solomon cu privire la suflet, si anume ca se intoarce la Dumnezeu.

Acu am si eu o intrebare: pe care sa o credem din cele doua?; si mai apoi daca ar fi amandoua adevarate, vrei sa zici ca la Dumnezeu sunt si locuri rele???
Este vreun loc unde Dumnezeu nu poate fi prezent?
Reply With Quote
Vechi 27.12.2009, 11:29:33
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cucubau Vezi mesajul

Dumnezeu este omniprezent : De mă voi sui în cer, Tu acolo ești. De mă voi coborî în iad, de față ești. Psalmi 138:8
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. Seraphim7 Secte si culte 104 23.10.2022 00:36:38
Profeti adventisti NeInocentiu Secte si culte 592 07.05.2012 09:41:27
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini RafaelMiticaPitulice Despre Sfanta Scriptura 25 02.08.2011 09:01:17
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50