![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Da, poate prea mult vreau sa ii conving pe altii. De accea poate ca Zaharia a presupus ca as fi membra a cine stie ce organizatie care face special sa intre pe un forum ortodox.. .Ei bine nu, Zaharia, nu ai nimerit-o de loc. Este o ispita sa vrei mereu sa ii convingi pe altii. Ar trebui sa expunem ce credem ca este adevarul si apoi sa ii lasam pe ceilalti sa mearga mai departe. Poate fac asta din mandrie, sau poate o fac din entuziasm (penru ca sunt convinsa de niste lucruri si am spirit militant). Nu stiu. In orice caz, este si pericolul unui forum de discutie, poate. Trebuie sa recunosti ca altii aici sunt si mai transanti si accepta si mai greu alta opinie decat a lor, si asta creaza aici o atmosfera polemica molipsitoare. Ca ei spun ca asta este adevarata opinie ortodoxa, nu schimba nimioc din fondul problemei: si eu cred ca opinia mea este ortodoxa. ;-) Mi-am propus de mai multe ori sa nu mai polemizez, dar nu am prea reusit. Poate in viitor! Oricum, voi avea din ce in ce mai putin timp.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 14:34:53 |
| Icoana Mantuitorului nu se mai saruta daca te-ai impartasit? | Heurtebise | Impartasania (Taina Euharistiei) | 23 | 06.05.2011 13:32:42 |
| MITROPOLITUL CORNEANU S-A IMPARTASIT CU CATOLICII | orthodoxis | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 28.05.2008 16:37:58 |
| Sarbatori fericite! | ancah | Generalitati | 57 | 01.01.2008 22:49:47 |
| Slujba post Craciun | motiff | Generalitati | 1 | 20.11.2006 13:18:10 |
|
|