![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Rău face. Dar chiar dacă se întâmplă să păcătuiscă accidental, adevăratul Sânge al lui Hristos îi poate ierta păcatul:
7.Întru El avem răscumpărarea prin sângele Lui și iertarea păcatelor, după bogăția harului Lui (Efeseni 1) Trebuie că vinul din potir nu e sânge adevărat, ci doar o reprezentare simbolică a lui, doar așa se explică "ineficiența" lui și pretenția săptămânală a preotului că-I varsă sângele la altar. Citat:
Vezi că face numai gafe, va trebui să-l recuzi. Astea sunt "texte", nu texte din Scriptură. |
|
|||
|
|||
![]()
E mai buna "taina" sabatului care da speranta deplina a pecetluirii cu "stampila sabatului" ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păzirea sabatului (ca și păzirea celorlalte 9 porunci din Decalog) nu asigură mântuirea, e doar un răspuns al credinciosului la mântuirea oferită de Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai ce te faci, ca nu te-ai nascut adventist? Si cum e cu "stampila sau sigiliul sabatului"? Conform doctrinei AZS, mantuirea se ofera de Dumnezeu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu m-am născut adventist, m-am născut într-o familie ortodoxă. Între timp am citit Biblia... La ora aceasta, sabatul nu constituie încă ștampila - cum îi zici. Deci mai este timp de îndreptat lucrurile. Mântuirea este un atribut exclusiv al Dumnezeirii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1) A frant painea 2)A binecucantat 3) A zis:Acesta e Trupul Meu 4) A dat ucenicilor sa manance din paine Din aceste 4 lucruri 3 le respectati intocmai azi,'literal' 1) Frangeti painea reala 2) Binecuvantati pe Domnul care a facut aceasta 3) O mancati cu gura,cu dintii,si nu in inchipuire Deci aceste 3 lucruri le faceti intocmai ca atunci. Doar al 4 lea nu il considerati intocmai cum a fost atunci. Caci Domnul cand a dat acea bucata de paine,inaintea mortii si patimii Sale,El a zis :"E Trupul Meu".Ce au mancat ucenicii in aceea seara ,era Trupul Sau. De cum Iuda a mancat o bucatica de paine,si a intrat satana in el,se vede ce putere are aceasta paine.Daca satana putea fi intr-o bucata de paine,Domnul nu putea fi?? Prin natura Sa umana,in aceea noapte,Iisus era in fata lor,om intreg,de carne.Dar prin natura Sa divina,Domnul era in aceea paine franta,pentru ca era franta,ca si sufletul Sau. Asa cum moartea ce urma era reala,asa si mancarea Trupului Sau era reala. Pentru repetarea tainei,tia raspuns Ioana .In plus aceasta taina aduce Harul intre noi,e chiar singura metoda de a avea harul.De aceea se repeta,caci avem mereu nevoie de har.Pentru har,e nevoie de cel ce vrea-anume omul care crede-dar e nevoie si de Dumnezeu .Ori asa a ales Dumnezeu sa dea harul,nu in mod automat celor ce cred,ci prin jertfa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ti-e greu sa recunosti cand dai cu bata in balta. citeste mai atent mesajele in ordinea in care s-au succedat si poate vei intelege... referitor la Cornilescu ai dreptate. nu a fost preot (vezi ca nu e asa greu sa recunosti cand gresesti ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2.tu stii ce vrei sa spui. poate me lamuresti si pe mine care e treaba. Last edited by mihai07; 20.01.2010 at 21:17:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sugerezi cumva că Domnul a influențat demonizarea lui Iuda prin acea bucățică? Chiar îți imaginezi că Hristos a folosit elemente de magie neagră? N-ar fi de mirare o asemenea atitudine, având în vedere ritualul de magie albă folosită de preot la împărtășanie. Iartă-mă, dar trebuie să spunem lucrurilor pe nume! |
|
|||
|
|||
![]()
În schimb era călugăr ortodox la data când traducea Biblia.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|