![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu n-am sustinut niciodata asa ceva. Esti eretic doar daca esti in comuniune constienta cu ereticii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai si ce, Biserica Sarba era in comuniune inconstienta cu PM, cu serghianistii care pierdusera Harul, dupa cum spui tu? Nu erau constienti ca se afla in comuniune cu "Biserica lui Stalin"? Nu erau constienti ca BO finlandeza tine si Pascalia pe stil nou? Nu erau in comuniune cu ei?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E a treia oara cand eviti sa dai un raspuns si vorbesti pe pereti. Ai ramas fara raspunsuri? Explica-mi si mie cum de nu au pierdut pana in 1967 sarbii Harul, chiar daca au fost in comuniune cu atatia "eretici" cum spui tu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ti-am spus, dar iti repet pentru ultima oara. Comuniunea cu Patriarhia Moscovei a fost mostenita, si nu declarata dupa caderea acesteia in sergianism si ecumenism. Biserica Sirba a fost ultima dintre vechile patriarhii care a cazut in erezie. Marturisirea acestei Biserici a fost ortodoxa, n-am auzit sa fi folosit vreodata pina la 1965 comuniunea cu Moscova sau cu Patriarhia Ecumenica pentru a-si justifica ortodoxia.
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar daca ar fi asa, tot a fost zeci de ani in comuniune cu cei pe care tu ii numesti eretici si lipsiti de Har. Ai idee cate anateme exista impotriva celor care sunt in comuniune cu ereticii? Sau tu tii evidenta numai a anatemelor impotriva calendarului si a ecumenismului, de celelalte anateme ai uitat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu am zis de Stalin ca a fost sau nu a fost omul lui Dumnezeu.
Eu am zis de BO Rusa ca e Biserica Ortodoxa si nu poate fi numita "Biserica lui Stalin". |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine a fost nevasta lui Cain? | catalin755 | Generalitati | 23 | 13.08.2012 22:19:46 |
Cine a fost la manastirea ghighiu? | ingerul_pazitor | Generalitati | 6 | 08.08.2010 20:28:43 |
De ce a fost prohodul cenzurat? SI DE CINE? SI CAND? | ghost7 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 16.02.2010 13:11:53 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|