![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Gabriella, cu totii avem o povestire ca a ta, dar nu o facem standard pentru toata lumea. Fiecare L-a gasit pe Dumnezeu intr-o anumita biserica. Asta nu demonstreaza ca biserica mea e cea mai adevarata, buna, serioasa, sau detine monopolul mantuirii. Cazul meu nu e musai un principiu divin, batut in cuie . E doar felul in care Dumnezeu a lucrat in viata mea. La altii poate lucra altfel.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-"standard pentru toata lumea" -"biserica mea e cea mai adevarata, buna, serioasa, sau detine monopolul mantuirii" -"Cazul meu nu e musai un principiu divin, batut in cuie". Esti vizibil iritata si nu inteleg de ce? Nu lua in seama expunerea mea, probabil nu este scrisa pentru tine. Te rog sa ma ierti pentru disconfortul pe care ti l-am creat, nu am avut acest scop. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|