Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.05.2010, 22:30:03
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Vai Penticostalulemantuibil, eu nu stiu ce inseamna cuvantul zazanie, zau asa...mi se pare urat,
ZAZÁNIE1, zâzanii, s.f. Intriga, discordie, vrajba, galceavă. – Din ngr. zizánia (pl. lui zizánion).

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pur si simplu vreau si eu sa aud un raspuns ipotetic, dar sincer la aceasta ipotetica intrebare:

Ce ati simti...fiecare dintre voi, ori cei cu Sabatul, ori cei cu darul vorbirii in limbi, daca toti ortodocsii de aici, dupa indelungile conversatii, s-ar lua doar dupa unii din voi, si ar decide ca o concluzie " Da dom'le, astia chiar spun Adevarul, aia cu vorbirea in limbi imi par cam suspecti...dar ii urmez pe Trice si Vasalie, ca le zic bine!" ?
Sigur, se rezolva, dau un raspuns cat se poate de sincer macar ca ma tem ca tu nu ma vei crede.

Mi-ar parea rau.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudine crestina fata de ceilalti iustin10 Generalitati 35 18.02.2013 20:17:39
Haideti sa luam atitudine! Crestin_Simona Stiri, actualitati, anunturi 256 13.12.2010 21:07:35
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13