![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu stim, in sensul ca nu sintem 100% siguri. Dar e foarte probabil si nici o alta teorie nu exlica atit de multe fenomene pe care le vedem astazi. Citat:
![]() Legatura cu BB se face prin masurarea vitezelor relative ale galaxiilor si deductia ca galaxiile se indeparteaza unele de altele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oamenii nu se duc la moastele sfintilor pentru miros, ci pentru a primi ajutor. Ori ajutorul nu vine cand ne dam doar cu mir; el vine de la Dumnezeu, chiar si atunci cand ne dam cu mir. |
|
|||
|
|||
![]()
Casa noastra este cea in care ne intalnim aici: forumul crestin-ortodox. Tocmai despre asta discutam aici...
|
|
|||
|
|||
![]()
Si noi nu suntem "casa" care il primeste pe Dumnezeu? Nu aceasta este prima "casa" care trebuie curatita?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vrei sa vorbesti despre alt fel de curatire si alt fel de casa, poti merge pe alte topicuri, unde se dezbate acest lucru. Last edited by Miha-anca; 11.05.2010 at 01:31:48. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca cineva este impotrivitor si batjocoritor, nu va veni nici "autovindecarea".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Auzi, sa toarne cineva mir... peste noapte!... Si probabil te consideri o persoana cu o logica de fier, nu?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moastele, fiind deshidratate, absorb foarte bine lichidele. Este normal ca mirosul sa vina din interior. Nu e ca atunci cand iti dai cu mir pe frunte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu are rost sa descriu cum am "cerut" aceste "minuni". Pot spune ca am facut-o cu sinceritate, fara ganduri ascunse, dar mai ales cu mare credinta in reusita. |
|
||||
|
||||
![]()
Si ce ti se pare atat de ilogic?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|