Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.05.2010, 14:49:17
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Sfintii parinti se bazeaza pe Dumnezeu ,numai ca relatia lor cu Dumnezeu nu se compara cu relatia mea cu El
Oare de ce? Atat timp cat Dumnezeu trateaza egal toti oamenii , depinde numai de om cat de aproape e de El. Ce te impiedica sa ai o relatie stransa cu Dumnezeu? Si Sfintii Parinti au fost oameni ca si tine, dar au dorit sa aiba cu Dumnezeu o legatura puternica si au avut. Poti face si tu la fel. Rugaciunea, postul, credinta sunt si la indemana ta cum au fost si la indemana lor. Ei nu au nimic in plus fata de tine prin nastere, ci prin alegerea care au facut-o de a fi sfinti. Aceasta alegere e mai mult decat posibila si pentru tine.

Citat:
Tu nu asculti de parintii tai trupesti?
Se cuvine sa ii ascultam deoarece ei sunt maturi ,au trecut prin viata ,ne iubesc si ne vor binele.
Asa si cu sfintii parintii ,ei sunt parintii nostri spirituali si ei sunt maturizati duhovniceste.
Eu ii ascult ,nu fac cum cred eu ,ca altfel m-as purta ca un adolescent rebel ,si as culege roade amare ,cum spune sf.Nicon.
Inteleg...Deci se presupune ca dupa o varsta vei fi si tu matura spiritual cum au ajuns ei, caci si tu vei fi trecut prin viata si vrei binele oamenilor. Sau vei ramane mereu un copil in credinta?

Citat:
Acum nu stiu ce sa spun de sfinti la penticostali.
Ei nu tin posturi aspre ,nu se spovedesc si imparatasesc ,nu au rugaciunea lui Iisus.
La noi se tin numai posturi negre, uneori de trei zile necurmat. Daca vrei sa te spovedesti poti gasi la cine. Ne si impartasim si capatam putere innoita. In ce priveste rugaciunea, cred ca penticostalii se roaga mult mai mult ca alte confesiuni Asta e unul din lucrurile care mi-au placut mult la ei, anume ca exista multa comunicare cu Dumnezeu prin rugaciune si post . Cine vrea sa se sfinteasca se sfinteste. Dar cel mai mult sfintii se calesc in lume, acolo unde ispitele ataca la tot pasul iar ei le biruiesc, acolo unde ii ajuta pe altii si isi pun pielea la bataie pentru ei in fata vrajmasului.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce feedback primiti de la Dumnezeu ? Petre. Pocainta 31 21.06.2012 17:27:24
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? Tangun Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 3 01.02.2011 09:27:11
despre dreptul divin al regelui de a conduce mihailt Generalitati 1 04.04.2009 04:22:50
Cum recunoastem un semn divin? Dan.22 Generalitati 5 08.01.2009 22:56:10
Un nou semn divin: Icoana Maicii Domnului Laurentiu Generalitati 18 11.06.2008 20:50:22