![]() |
![]() |
|
|
#1
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parca la bucatarie aveti un loc mai potrivit decat propovaduirea seaca de pe alte topicuri. |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Hahahahahaha....
|
#3
|
|||
|
|||
![]()
Miha Anca, fff interesanta reteta de muguri de brad, e ideala pt tuse, cat si pt vitaminizarea organismului. Il voi incerca si eu , am o fetita mica care mai tuseste din cand in cand si nu i+ar strica ceva produse naturale. oricum ii dau si polen, echinaceea, deci sunt o fana a naturalului.
Apropo, a incceput postul de ceva vreme, doresc la tot forumul 'post usor' si nu uitati ca mancam sa traim, nu traim ca sa mancam....unii dinte noi mai uita expresia asta ffff interesanta. Sanatateee |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, myreille. Am descoperit reteta anul trecut si am facut cateva sticle. Pot sa va spun ca nu e numai medicament natural petnru tuse, dar si un f fin sirop de baut amestecat cu apa. Drept care, anul acesta am de gand sa fac cantitatea dubla...
Acum e timpul si pentru siropul de soc, care este excelent prin parfumul lui deosebit. http://www.culinar.ro/forum/continut...-FLORI-DE-SOC/ Dar cea mai importanta descoperire de anul trecut a fost gemul din fructe de soc, bobitele acelea negre, despre care "stiam" - nu-mi spusese nimeni - ca sunt otravitoare. Nu numai ca nu sunt otravitoare, dar sunt materia prima pentru un gem deosebit de gustos si parfumat. http://www.culinar.ro/forum/continut...soc/pagina/20/ |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Super retete! F sanatoase, sa mai zica cineva ca nu te poti feri de unele E uri din comert, pai decat sa cumperi un suc cu n.n. n... euri mai bine faci un sirop de genul asta si ai mai castigat cateva minute din viata. Sau decat sa le dam la copii tot felul de napolitane din comert, o placinta cu gem din asta e solutia ideala, pt ca si Dumnezeu ne vrea sanatosi, nu niste schelete putrede pe dinauntru! Spor la bucatarit!
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
•300 g de biscuiti, 250 g unt sau o margarina (la pachet), 200 g de zahar, 2 linguri de cacao, coaja de portocala sau fructe din dulceata, un praf de sare, cateva linguri de lapte/lapte de soia
Biscuitii se rup in bucati mai mici si se pun deoparte. Se topeste margarina sau untul intr-un vas cu fundul gros, se adauga cacaua, sarea, laptele si zaharul si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Aceasta se toarna peste biscuitii zdrobiti, se adauga fructele din dulceata sau coaja de portocala zaharata si se amesteca bine. Se lasa putin sa se omogenizeze si biscuitii sa se inmoaie. Se ia o coala de celofan si se aranjeaza compozitia in forma de sul pe acesta si se ruleaza celofanul imbracand salamul. Se leaga la capete si se da la frigider. Se recomanda sa se consume a doua zi, pentru ca aromele sa se combine.
__________________
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istoria Bibliei romanesti | Alustor | Intrebari utilizatori | 3 | 09.10.2012 14:48:27 |
Fototeca ortodoxiei romanesti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 09.02.2012 12:08:09 |
costume populare-traditii romanesti | lore86 | Generalitati | 9 | 18.12.2011 11:22:37 |
Pastorale ale IPS Mitropoliti ai Bisericilor Ortodoxe Traditionale | razvan.mn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 7 | 20.04.2010 20:14:32 |
23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 19:26:26 |
|