![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu sustin ca "le stiu pe toate"... sunt doar un simplu crestin ortodox, sunt praf si cenusa fara Hristos, abur care astazi este si maine nu mai este... de aceea te rog sa nu te compari cu mine. Siubiectul dezbatut, viata sfintilor (aici si acum) este un subiect care v-a starnit interesul, pentru ca voi nu sunteti de acord cu aceasta invatatura ortodoxa, considerand-o nefondata pe Sfanta Scriptura. Eu am adus argumete scripturistice care sustin aceasta invatatura ortodoxa, dupa intelepciunea daruita mie de Hristos. Lui Hristos i se cuvine slava in veci! amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|