![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Întreb și eu (nu de alta dar mai am puțin timp pe forumuri, fiindcă, după aia, chiar că nu o să am vreme să deschid calculatorul): Ce înseamnă "Eu personal am fost ortodox." Ați fost botezat ortodox? Ați confirmat această credință la vârsta maturității, dacă cumva o aveți? "Mulțumesc frumos, m-am lămurit..." Și eu!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Le găsiți pretutindeni pe acest subforum. "Apărătorilor ortodoxiei" ca într-un obsesiv blestem le face o deosebită plăcere să le menționeze continuu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
raspusul nu ma multumeste,nu satisface intrebarea mea care a fost adresata nu ortodocsilor pt ca ei oricum vor zice ca acele dogme, ritualuri și practici au fost pastrate de biserica;oricum multumesc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De zis vor putea zice, însă n-o vor putea demonstra. Nu există dovezi că sfinții apostoli s-ar fi închinat la Maria, sfinți, moaște, icoane (ca să dau doar câteva exemple concrete), etc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Practicant sau ca toata lumea?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai ma lasa vrajeala!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Ceva ma face sa cred ca nu cunoasteti Sfanta Scriptura (sau o cunoasteti foarte putin). In general, cei care nu cunosc Scriptura, o considera "reductionista". Cei care o cunosc, sunt uimiti de imensitatea invataturilor pe care le revarsa. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|