![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu conteaza. iar tie si lui danyel nu va mai raspund pana nu va revizuiti comportamentul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum nu conteaza ? Pai vrem sa stim si noi de pe ce pozitie vorbesti, asa cum si tu stii ca eu vorbesc de pe pozitia de crestin ortodox.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi, acum poti sa reformulezi , deci n-ai fost practicant, asa frate, nu umbla cu minciunile, se pare ca nu erai nici atent la slujbe ca daca ai fi fost iti dadeai seama ca la Sfanta Liturghie se citeste de 2 ori in Biblie, numai ca probabil lipseai cand se citea Nu te acuza nimeni daca esti sincer, ba mai mult tu acuzi ortodoxia fara ca sa o cunosti cu adevarat, unde mai este dreptatea? Ce comportament sa-mi revizuiesc? tot ce am zis a fost adevarul, nu am umblat cu minciuni si ocolisuri, spre deosebire de dumneata care ponegresti ortodoxia si o calci in picioare cu nerusinare macar ca se dovedeste ca habar nu ai cu ce se mananca, si cand incercam sa iti aratam ca n-ai dreptate, folosesti repede pretexte ba ca vorbim pe un ton nepotrivit, ba ca nu iti convine cum punem problema deoarece suntem ortodocsi spurcati care nu este posibil sa aiba dreptate
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) Last edited by danyel; 28.07.2010 at 18:50:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Iar de cunoscut am cunoscut-o asa cum o cunoaste un ortodox care merge la biserica. Nu cred ca toti ortodocsii care merg la biserica citesc Sf Parinti. Citat:
Cum sa nu am habar cu ce nu se mananca? I-am dat lui jane un exemplu clar de invatatura gresita, cea cu pomenile, care contrazice invatatura lui Hristos care spune ca omul numai prin pocainta poate intra in imparatia cerului si nu prin milostenie facuta de urmasi. Vrei sa spui ca invatatura asta nu e ortodoxa? E cat se poate de ortodoxa, asa ca nu mai da de ceasul mortii ca farisei. Invatatura despre botez e rastalmacita complet, spune credeti si botezati-va la ortodocsi botezam copii cu forta, fara sa aiba habar despre credinta si ii bagam pe nasi la inaintare, ca is ei care depun marturie pentru copil. Sunt sau nu invataturi ortodoxe astea de ti le-am prezentat? Atunci de ce ma faci mincinos? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, tu prin firea ta de fata ar trebui sa fii mai rezervata, pentru ca barbatii sunt mai daruiti in latura spirituala, si nu prea accept sa vina o "ortodoxa" care nu traieste viata Bisericii sa imi faca astfel de reprosuri !! Raspunsul pe care il da parintele Arsenie Papacioc este sa se puna fiecare la punct ! Pune mana si studiaza si participa la viata liturgica a Bisericii, iar dupa aceea vei vedea diferentele ca de la cer la pamant dintre Biserica lui Hristos si legiunile de secte "crestine" ! Si stai linistita ca nu am nici cea mai mica invidie fata de sectari, pentru ca nu am cum sa simt invidie fata de unii care traiesc in duhul minciunii insa pretind ca traiesc in Duhul Adevarului !! Fata de acesti sectari rataciti nu am decat mila crestina, vazand in ce hal de ratacire se afla, si, desi fiind in ratacirea propagata de cristosii si profetii mincinosi, ei totusi pretind ca sunt in adevar !! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu. Ei cred intr-un Dumnezeu care le intareaste credinta prin semne si minuni, care sta de vorba cu ei ca si vecinul de peste poarta.... Noi credem intr-un Dumnezeu care ne cearta si ne da necazuri atunci cand uitam de El....Eu una nu am nevoie de semne si minuni sa-L iubesc pe Hristos. Iar Biblia spune ca ereticilor nu trebuie nici macar sa le dam binete...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Revenind la subiect, cumva postarea mea la care ai raspuns agresiv nu a fost inteleasa f bine. Cand am zis despre pocainta si subiectul pomeni m-am referit la urmatorul lucru. Conform invataturii ca sufletul celor morti poate fi salvat si dupa moarte , prin milosteniile facute de urmasi inseamna ca indiferent daca acel om s-a pocait sau nu el poate fi salvat. Deci practic pocainta nu mai e necesara ca poti fi salvat si fara. Si la acest aspect m-am referit cand am spus ca nu se predica pocainta, ca prin invatatura despre pomeni practic pocainta este facultativa ca oricum vom fi mantuiti si fara pocainta. Poate acum ti-e mai clar la ce am facut referire. Citat:
Citat:
Un lucru e clar, lipsa cunoasterii duce la lipsa pocaintei oamenilor indiferent de confesiunea din care fac parte: "Poporul Meu va pieri, pentru că nu mai cunoaște pe Domnul. Și pentru că tu ai trecut cu vederea cunoașterea Domnului, Eu te voi da la o parte din preoția Mea. Și fiindcă tu ai uitat de legea Domnului, și Eu voi uita pe fiii tăi. " |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
Un preot a fost înjunghiat mortal la Focsani ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 63 | 23.06.2012 15:50:29 |
Un preot din Focsani a fost injunghiat | Simply_me | Preotul | 23 | 19.06.2012 17:54:57 |
Ion Creanga - preot ortodox | maria32 | Generalitati | 4 | 11.06.2010 00:02:09 |
|