Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.09.2010, 08:36:44
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Astăzi am lipsit toată ziua de pe forum și constat cu amărăciune că s-a coborât foarte mult standardul [și] pe acest topic, iar dvs. părinte -fără supărare- mă așteptam să-l ridicați în virtutea mandatului ce-l dețineți.
.
In cuvintele de mai sus urla mandria cu M mare. A-ti lipsit si a coborat standardul. Iaca venirati dvs sa il ridicati. Pai nu mai lipsiti draga domnule, stati aici de straja sa tineti ridicat standardul discutiei.
Reply With Quote
Vechi 26.09.2010, 12:24:25
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
In cuvintele de mai sus urla mandria cu M mare.
Doamnă, dacă vă deranjează puteți să , ori s-o contracarați cu 7m mic.

Citat:
A-ti lipsit si a coborat standardul. Iaca venirati dvs sa il ridicati.
A-m (sic!) lipsit, însă nu din această cauză a coborât standardul, ci din pricina celor care l-au coborât. A fost o simplă constatare.

Citat:
Pai nu mai lipsiti draga domnule, stati aici de straja sa tineti ridicat standardul discutiei.
S-o consider o invitație? Vă mulțumesc că nu mă trimiteți și dvs. la ...
Reply With Quote
Vechi 26.09.2010, 13:48:22
dobrin7m's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Doamnă, dacă vă deranjează puteți să , ori s-o contracarați cu 7m mic.

A-m (sic!) lipsit, însă nu din această cauză a coborât standardul, ci din pricina celor care l-au coborât. A fost o simplă constatare.

S-o consider o invitație? Vă mulțumesc că nu mă trimiteți și dvs. la ...
pe mine nu ma deranjeaza , nu aveti decat sa urlati a mandrie pana la moarte, ca nu eu imi fac pacate cu asta.

Ati spus asa: am lipsit si eu o zi si a si coborat standardul si pe acest topic. va cam contraziceti in idei.

Nu va trimit la plimbare, va invit sa cititi din Sfinti Parinti sau va arde? doresc sa va dau hrana adevarata, datatoare de viata daca tot ati intrat in casa ortodoxa.
Reply With Quote
Vechi 26.09.2010, 13:53:16
Banned

Implicit

Citat:
Ati spus asa: am lipsit si eu o zi si a si coborat standardul si pe acest topic.
Nu am spus așa doamnă, se vede treaba că vi-e mai prieten Platon...

Citat:
Nu va trimit la plimbare, va invit sa cititi din Sfinti Parinti sau va arde? doresc sa va dau hrana adevarata, datatoare de viata daca tot ati intrat in casa ortodoxa.
Hrana adevărată este cea în stare naturală: Sfânta Scriptură. Nu cea gata mestecată
Reply With Quote
Vechi 26.09.2010, 13:59:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Hrana adevărată este cea în stare naturală: Sfânta Scriptură. Nu cea gata mestecată

Serios? Eu cu toti adventistii cu care am vorbit am constatat ca Sfanta Scriptura care mi-o servesc ei de fapt e mestecata deja cu invataturi de la profeti mincinosi care s-au apucat sa reinventeze crestinismul acum nu mai mult de 200 ani.

Ori, din cate stiu eu, crestinismul trebuie sa fie ceva mai vechi de atat iar daca e sa cred ceea ce scrie alb pe negru in Scripturi, nu are nevoie de genul asta de reforme.
Reply With Quote
Vechi 26.09.2010, 14:17:24
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Serios? Eu cu toti adventistii cu care am vorbit am constatat ca Sfanta Scriptura care mi-o servesc ei de fapt e mestecata deja cu invataturi de la profeti mincinosi care s-au apucat sa reinventeze crestinismul acum nu mai mult de 200 ani.
Constatarea ta e în urma comparării cu Scriptura ta gata mestecată deja de alții. Și tu și ei ați fost tributari prejudecăților denominaționale. Sau nu.
Reply With Quote
Vechi 26.09.2010, 14:25:34
dobrin7m's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Constatarea ta e în urma comparării cu Scriptura ta gata mestecată deja de alții. Și tu și ei ați fost tributari prejudecăților denominaționale. Sau nu.
domnule ilustru filozof explicati aici sensul ``denominational`` pentru umilii ortodocsi care nu stiu ce inseamna. Intrucat dvs l-ati folosit , dvs se cuvine sa il explicati, nu noi ortodcsii care stim.
Reply With Quote
Vechi 26.09.2010, 14:25:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Aha, a mea e amestecata, a dumitale nu.

Prespun ca ar trebui sa te cred pe cuvant, dumneata fiind un om fara doar si poate onest si desavarsit spiritual, din experienta caruia noi toti am avea ceva de invatat.
Si in consecinta sa las orice ratiune (pardon, prejudecata, doar adventistii sunt capabili sa rationeze) si sa te urmez pe acelasi drum.

Plecaciuni, plecaciuni...
Reply With Quote
Vechi 26.09.2010, 14:21:11
dobrin7m's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu am spus așa doamnă, se vede treaba că vi-e mai prieten Platon...
citez: Astăzi am lipsit toată ziua de pe forum și constat cu amărăciune că s-a coborât foarte mult standardul [și] pe acest topic.

va las pe dvs sa interpretati in stil platonian ceea ce unii nu inteleg din acest citat, nu de alta dar daca tot sunteti expert in interpretari!!!
Reply With Quote
Vechi 26.09.2010, 14:24:18
Banned

Implicit

Citat:
citez: Astăzi am lipsit toată ziua de pe forum și constat cu amărăciune că s-a coborât foarte mult standardul [și] pe acest topic.

va las pe dvs sa interpretati in stil platonian ceea ce unii nu inteleg din acest citat, nu de alta dar daca tot sunteti expert in interpretari!!!
Vă mulțumesc pentru corectură, totuși mai prieten vi-e adevărul decât Platon...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului alynna Biserica Ortodoxa Romana 22 10.05.2013 08:28:51
Care este sensul Botezului Domnului? Florin-Ionut Botezul 33 07.01.2013 15:38:30
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi georgeval Botezul 22 21.02.2012 23:08:48
Taina Botezului în Filocalie NECTARIE Botezul 6 23.11.2011 15:34:34