![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
In cuvintele de mai sus urla mandria cu M mare. A-ti lipsit si a coborat standardul. Iaca venirati dvs sa il ridicati. Pai nu mai lipsiti draga domnule, stati aici de straja sa tineti ridicat standardul discutiei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamnă, dacă vă deranjează puteți să
![]() Citat:
S-o consider o invitație? Vă mulțumesc că nu mă trimiteți și dvs. la ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ati spus asa: am lipsit si eu o zi si a si coborat standardul si pe acest topic. va cam contraziceti in idei. Nu va trimit la plimbare, va invit sa cititi din Sfinti Parinti sau va arde? doresc sa va dau hrana adevarata, datatoare de viata daca tot ati intrat in casa ortodoxa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hrana adevărată este cea în stare naturală: Sfânta Scriptură. Nu cea gata mestecată |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Serios? Eu cu toti adventistii cu care am vorbit am constatat ca Sfanta Scriptura care mi-o servesc ei de fapt e mestecata deja cu invataturi de la profeti mincinosi care s-au apucat sa reinventeze crestinismul acum nu mai mult de 200 ani. Ori, din cate stiu eu, crestinismul trebuie sa fie ceva mai vechi de atat iar daca e sa cred ceea ce scrie alb pe negru in Scripturi, nu are nevoie de genul asta de reforme. |
|
|||
|
|||
![]()
Constatarea ta e în urma comparării cu Scriptura ta gata mestecată deja de alții. Și tu și ei ați fost tributari prejudecăților denominaționale. Sau nu.
|
|
||||
|
||||
![]()
domnule ilustru filozof explicati aici sensul ``denominational`` pentru umilii ortodocsi care nu stiu ce inseamna. Intrucat dvs l-ati folosit , dvs se cuvine sa il explicati, nu noi ortodcsii care stim.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prespun ca ar trebui sa te cred pe cuvant, dumneata fiind un om fara doar si poate onest si desavarsit spiritual, din experienta caruia noi toti am avea ceva de invatat. Si in consecinta sa las orice ratiune (pardon, prejudecata, doar adventistii sunt capabili sa rationeze) si sa te urmez pe acelasi drum. Plecaciuni, plecaciuni... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
va las pe dvs sa interpretati in stil platonian ceea ce unii nu inteleg din acest citat, nu de alta dar daca tot sunteti expert in interpretari!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 08:28:51 |
Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 15:38:30 |
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 21.02.2012 23:08:48 |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
|