![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt de acord cu tine. Doar ca meditam cu voce tare. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
:)
tot vroiam sa iti spun ca imi place semnatura ta, acest vers din psalm l-am auzit de atatea ori cantat in biserica ortodoxa inaintea citirii din cartile apostolice, sunt unii , cunoscatori ai muzicii bizantine care-l canta divin:)
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]()
Da? Nu am stiut ca e asa des folosit on BO, dar ma bucur. Mi se pare o minunata marturisire de credinta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tot respectul pentru participantii la dezbatere. In felul acesta ne cunoastem convingerile unii altora direct de la sursa, in loc sa ne bazam pe auzite. Apropo, schimbul de replici cu boogie-boogie este unul memorabil ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sunt convinsa. Am auzit ca Scriptura se citeste mai mult decat in Bisericile np. Si totusi oamenii nu o cunosc nici macar cat in Bisericile np. Mi se pare un paradox ciudat. Explicatiile poate le stiti voi mai bine.
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce sa zic...poate au invatat si baptistii ceva din aceasta discutie...dar nimeni n-o sa treaca de partea ortodoxa...e prea mult orgoliu la mijloc , am cunoscut persoane care mi-au ca nu mai pot sa se schimbe, toata viata lor fiind baptisti...Numai Dumnezeu poate schimba inimile...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba trăirea ține de faptul dacă ești în Biserică sau în afara ei, așa cum sunt toți cultiștii/sectarii neoprotestanți.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invitatie m.a.i : Cartea electronica de identitate in dezbatere publica | tot-Laurentiu | Generalitati | 40 | 04.07.2013 12:45:37 |
Baptisti | elena_si | Secte si culte | 15 | 01.09.2010 21:28:04 |
Menora evreiasca doborata la Chisinau de ortodocsi | luchian | Generalitati | 122 | 15.03.2010 11:56:02 |
|