![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sa inteleg ca nu ati citit niciodata Epistola Soborniceasca a Sfantului Apostol Iacov? "Credinta fara de fapte moarta este" "Ce folos, fratii mei, daca zice cineva ca are credinta, iar fapte nu are? Oare credinta poate sa-l mantuiasca?" (2:14) "Daca un frate sau o sora sunt goi si lipsiti de hrana cea de toate zilele, Si cineva dintre voi le-ar zice: Mergeti in pace! Incalziti-va si va saturati, dar nu le dati cele trebuincioase trupului, care ar fi folosul? Asa si cu credinta: daca nu are fapte, e moarta in ea insasi. Dar va zice cineva: Tu ai credinta, iar eu am fapte; arata-mi credinta ta fara fapte si eu iti voi arata, din faptele mele, credinta mea. Tu crezi ca unul este Dumnezeu? Bine faci; dar si demonii cred si se cutremura. Vrei insa sa intelegi, omule nesocotit, ca credinta fara de fapte moarta este? Avraam, parintele nostru, au nu din fapte s-a indreptat, cand a pus pe Isaac, fiul sau, pe jertfelnic? Vezi ca, credinta lucra impreuna cu faptele lui si din fapte credinta s-a desavarsit? Si s-a implinit Scriptura care zice: "Si a crezut Avraam lui Dumnezeu si i s-a socotit lui ca dreptate" si "a fost numit prieten al lui Dumnezeu". Vedeti dar ca din fapte este indreptat omul, iar nu numai din credinta." (2: 15-22) Mai departe puteti citi singur. Deci credința care nu este unită cu faptele bune nu este mântuitoare; căci și diavolii cred, dar nu fac voia lui Dumnezeu. Citat:
Va intreb ceva, ce se intampla cu cei care au murit pana a aparut aceasta confesiune? Nu credeti in sfinte moste, si cred ca se aplica ideea "urechi aveti si nu auziti, ochi aveti si nu vedeti" In Fecioara Maria credeti?
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|