Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor
Alternativa:
"Doamne, nu pentru faptele mele bune, ci pentru mila si iubirea Ta de oameni, si pentru ca tu ne-ai spus "cereti si vi se va da" indraznesc si eu sa te rog: ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile vietii, si da-ne intelepciune sa pricepem ceea ce vrei sa ne inveti prin ele. Nu indraznesc Domane sa-Ti spun ce sa faci, si nu stiu ce sa-ti cer, ci ma las in voia ta: de va trai copilul si va fi sanatos Tie ti-l voi incredinta straduindu-ma sa-i dau cele de folos sufletului, de va trai si va fi bolnav tot la Tine voi veni cerandu-ti o minune pentru vindecarea lui dar si pentru intarirea credintei noastre, de va muri si la aceasta ma voi supune caci stiu ca voia Ta si nu voia mea s-a facut. Rogu-te Stapane Domane de va fi cu putinta sa nu sufere nici un suflet din pricina netrebniciei mele.Amin."
|
Pentru mine in mod sigur mi-as fi dorit un copil bolnav decat sa pierd unul, atunci au fost cuvintele care mi-au trecut prin cap ... la vederea chinurilor prin care trecea de vreo 3-4 ore puiul meu. Eram sigura ca veti judeca acele cuvinte ale mele dar nu imi pasa, nu in fata voastra voi sta la judecata.