![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca sa ajungi sa coboare Duh Sfant care sa-ti ajute sa vorbesti in limbi este nevoie mai intai sa-L cunosti pe Dumnezeu. Sa-ti dedici viata Lui si apoi sa ai parte de o astfel de rasplata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va da Duhul Sfant, nu altceva. Domnul Isus promite ca, la inceput, cand ceri Duhul Sfant, Tatal iti va da Duhul Sfant. Influentele demonice pot aparea mai tarziu. Daca te mandresti, daca vei cadea in pacat si nu te vei pocai, daca iti vei vinde sufletul satanei. Dar, la inceput, cand ceri Duhul Sfant, NU primesti alt duh. Domnul Isus ne-a promis. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Wow, ce mult ati scris!... Eu pe unde ramasesem?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 04.03.2011 at 17:55:33. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|