![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Eu am afirmat doar ca dumneata umbli cu doua masuri cand dai citate din sfinti sau din duhovnici. Ii citati doar pe cei care sustin parerile dumneavoastra. Asta am spus. Nu am dat nici o invatatura ortodocsilor. Am impresia ca termenul "ecumenist" este folosit ca un fel de "bau-bau" pentru speriat pruncii in credinta. Cand ma numiti neoprotestant ecumenist imi puteti face un compliment sau aduce o jignire. Nu stiu ce ati intentionat. Puteti defini un neoprotestant ecumenist? Cum arata el? Ce crede? Daca un neoprotestant ecumenist este un crestin care iubeste intreaga Biserica a lui Hristos...multumesc pentru compliment. Citat:
Oricum, faptul ca un duvovnic ortodox recunoaste ca si crestinii protestanti il iubesc pe Dumnezeu nu are pentru mine valoare de adevar. Eu stiu deja asta. Afirmatiile pe care le face parintele Teofil ii fac cinste dumnealui. Ca om si ca slujitor al Bisericii. Citat:
Nici nu isi doresc sa fie aproape de ortodoxie in ceea ce priveste aspectul liturgic, manifestarile sau traditiile cultice. Neoprotestantii isi doresc sa fie ortodocsi in doctrina. Adica sa aibe o invatatura apostolica luata din Sfintele Scripturi. Sa o traiasca si apoi sa o prezinte intr-un mod relevant cultural. Citat:
La neoprotestanti predicatorii care nu sunt in stare sa pregateasca o hrana duhovniceasca plina de miez, vorbesc impotriva ortodocsilor. Altceva n-au ce spune. Probabil ca si la ortodocsi e la fel. Citat:
As dori sa vorbesc despre ortodoxie dar nu cu dumneavoastra ci cu cei care pot posta echilibrat si nepartinitor. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|