Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.07.2011, 20:30:16
macrisvasilica macrisvasilica is offline
Banned

Data înregistrării: 05.06.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Pentru cei, care inca nu stiu ce minunat medicament este vinul, iata cateva efecte curative ale lui:
- Vinul rosu ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sange, cu activarea circulatiei periferice
-Se reduce inflamarea vaselor sanguine la fumatorii cronici.
- n general, se reduce riscul afectiunilor aterosclerotice la nivelul arterelor cerebrale si la nivelul picioarelor.
- In mod semnificativ, scade riscul atacurilor de cord si a congestiei cerebrale.
- un pahar de vin rosu, consumat dupa masa de pranz, prezinta un mare potential terapeutic de evitare a aparitiei celui de al doilea atac de cord.
- reducerea aterosclerozei coronariene si a colesterolului „rau“ din sange.
- Prin continutul lor in metionina, evacueaza toxinele din ficat.
- ajuta la absorbtia vitaminei B12, cu rol in formarea sangelui.
- favorizeaza digestia
- Ajuta la evacuarea rezidurilor nefolositoare din intestin. etc.

Totusi: Mai mult de doua pahare pe zi, risc de atac de cord
http://www.aaparut.ro/sanatate/efect...e-vinului/9620
Dacă în locul studiilor științifice serioase dumneavoastră preferați un articol din presă, nu mai am ce comenta. Eu aleg sfatul inspirat al Cuvântului lui Dumnezeu:

"Nu te uita la vin cum este el de roșu, cum scânteiază în cupă și cum alunecă pe gât, Căci la urmă el ca un șarpe mușcă și ca o viperă împroașcă venin" (Pildele lui Solomon 23,31.32)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 19:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 23:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 10:23:38