![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
BC este cunoscuta in castrarea barbatilor pentru a avea voci femeiesti tocmai pentru ca vocea femeiasca era considerata mai aproape de Cer, mai ingereasca, avand o tonalitate mai inalta ![]() Din nou mi se confirma teoria dispretului fata de altii si a exageratei auto-stime care sta in spatele oricarei forma de discriminare. Cu excluderea bine-nteles a celor care o fac din pura nebagare de seama. |
|
||||
|
||||
![]()
Adriana, foarte in curand n-o sa-ti mai raspunda nimeni. Dar sa n-o iei ca pe o biruinta a invataturii tale, ci ca o reactie pe care toti o vom avea in cele din urma catre cei care bat apa in piua.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu am nici o invatatura alta decat a Domnului: "Voi insa sa nu va numiti rabi, ca unul este Invatatorul vostru: Hristos, iar voi toti sunteti frati. Si tata al vostru sa nu numiti pe pamant, ca Tatal vostru unul este, Cel din ceruri. Nici invatatori sa nu va numiti, ca Invatatorul vostru este unul: Hristos. Si care este mai mare intre voi sa fie slujitorul vostru. Cine se va inalta pe sine se va smeri, si cine se va smeri pe sine se va inalta." Asa arata Imparatia Cereasca, cea pe care Domnul ne-a spus sa nu o cautam in afara noastra ci in noi. Am fost intr-adevar idealista sa cred ca toti crestinii ar dori acelasi lucru. Ca sa descopar ca de fapt pentru ei, a fi oita din turma Bunului pastor, a pastorului care si-a dat viata pentru oitele Sale, inseamna a fi secta. Invataturile lumesti au devenit mai importante decat glasul pastorului. Greseala pe care am facut-o in tot acest timp a fost sa ma uit in urma la raul lumii acesteia pe care il paraseam, cand de fapt, in Imparatie tot acest rau nu mai exista, deci nu exista nici un motiv pentru a privi in urma. Dimpotriva, am trait pe propria-mi piele bucuria de a fi alaturi cu cei ce au pasit la randul lor in Imparatie. Cine doreste sa intre o face de bunavoie, cine nu, mai bine e sa nu se priveasca in urma. Discutiile cu voi au fost foarte instructive in intelegerea acestei lectii de viata. . Last edited by Adriana3; 26.08.2011 at 19:05:36. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inlegatura cu batranii din Vechiul Testament, intradevar in VT, existau batrani cu functii administrative.Cele 12 triburi ale lui Israel aveau proprii guvernatori care erau de regula batrani. Dar in VT nu apare ca ei ar fi avut functii sacerdotale (sacramentale). Cu asta se ocupau doar tribul lui Levi. Daca gresesc te rog sa ma corectezi SI ASTEPT TEXTELE pe care te-am tot rugat sa le aduci. Doamne ajuta! Last edited by stefan florin; 26.08.2011 at 18:34:34. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta nu e un raspuns draga mea.Eu te-am rugat sa vii cu texte scrise nu cu vorbe.Vorba nu e o proba (doar la tribunal este).Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tocmai de asta iti cer versete, PENTRU CA NU AI ADUS NICI UNUL.MEREU DOAR COMENTARIU VERBAL.Dar nici un text |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și ucenicii au făcut precum le-a poruncit Iisus și au pregătit Paștile. Iar când s-a făcut seară, a șezut la masă cu cei doisprezece ucenici. (Matei 26: 21-22) Unde sunt femeile de care vorbesti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu cred ca nu stii, dar cuvantul diacon in greceste inseamna chiar asta, servitor. Diaconitele au existat mult timp la ortodocsi, pana in sec. XII. Acesta in principal ajutau in botezarea femeilor si catehizarea lor, pentru ca era considerat nepotrivit ca un bărbat să atingă direct o femeie, diaconițele trebuiau să ajute mai ales la administrarea ungerea cu Sfântului Mir a femeilor nou-botezate. De asemenea, diaconul poate imparti Sfanta Impartasanie credinciosilor, dar nu poate sfinti darurile. Diaconitele erau facute femeile trecute de 40 de ani, uneori chiar mai mult. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa nu va suparati, dar textele deja date, nu le mai dau inca o data. V-am rugat sa cercetati cele deja raspunse in postarile anterioare inainte de a pune intrebari. Daca doriti bine, daca nu la fel de bine. Eu oricum vreau sa fac parte din Imparatie nu din lumea aceasta asa ca nu ma mai intereseaza cei care vor contrariul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vedeti ca nu va mai raspund de aici inainte la vreo postare, sa stiti ca nu va ignor ci pur si simplu raspunsul il gasiti deja in postari anterioare. O sa va mai raspund doar in cele in care nu am dat raspuns anterior. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|