![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Perfect de acord cu tine, ca toti avem dreptul sa ne spunem parerile chiar sa discutam in contradictoriu despre cultul fiecaruia, dar nu poti fac un lucru: sa-ti impui cu forta conceptiile si credinta ta. Fie aceasta si din doua motive: pentru ca suntem pe un forum ortodox si avem cap de lista credinta ortodoxa, si in al doilea rand pentru ca credinta ortodoxa e cea adevarata si a ta gresita (ca tu nu crezi aceasta nu are importanta pentru un ortodox). Si mai e un lucru, trebuie sa argumentam pozitia noastra, nu sa o impui agresiv si jignind. Acum sa-ti spun care sunt metodele, intodeauna acelasi, cel putin in discutia cu mine in unele mesaje (am remarcat asta in mai multe mesaje si ti-am si atras atentia): Mai intai izolezi, spui ca nu reprezint ortodoxia, ca e doar parerea mea, ca doar o mica parte din ortodocsi cred asta. Apoi discreditezi, de genul esti mai fanatic, faci parte din grupul impulsiv, deformezi adevarul, si alte ironii pe care le-ai mai folosit in alte mesaje. Urmeza sfaturile, ce trebuie sa schimb, cum sa inteleg, ce spune de fapt ortodoxia si ce n-am inteles eu. Pentru asta cateodata faci o alianta tacita (cu vechiul nick vinerea 13 era cu Erethorn si Adriana) si dai exemplu ca si ei spun la fel si doar eu as spune prostii. Daca mai e loc urmeza si adevarul penticostal. Exact acest tip de mesaj pentru care ti-am atras atentia de vreo trei-patru ori pana acum. Sper ca acum sa nu se mai intample. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|