Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.11.2011, 09:43:18
VladCat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Doamne ajută!
Da, te înțeleg... Am fost într-o situație similară acum câțiva ani, când eram în clasa a XI-a și o profesoară a început să ironizeze foarte tare credința noastră creștină, pe motiv că teoria evoluționistă ar fi cea corectă (ca și cum nu-și putea exprima opiniile fără să spună cuvinte necuviincioase la adresa lui Dumnezeu). N-am îndrăznit să intervin în discuție, dar... spre sfârșitul orei, ea a întrebat în glumă: nu-i niciun credincios pe aici, ca să mă contrazică? Atunci, evident, m-am simțit datoare să mărturisesc credința, deși nu eram întrebată personal... Am reușit cât de cât, dar într-un mod foarte timid și neconvingător.
Dumnezeu să ne învrednicească de darul curajului duhovnicesc!

P. S. Îți mulțumesc mult pentru răspuns, pentru cuvintele calde și sincere pe care mi le-ai adresat. :)

Hristos în mijlocul nostru, Vlad!
Este si va fi, Laura!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marturisirea credintei antoniap Biserica Ortodoxa Romana 72 27.12.2013 19:30:21
Icoana - marturisirea intruparii lui Hristos georgeval Pictura si Sculptura Bisericeasca 16 19.03.2013 17:24:04
Rugaciune pentru pace si inmultirea dragostei ElisabetaM Generalitati 2 12.06.2011 19:12:49
Mandrie sau marturisirea lui Hristos? ana ana Generalitati 53 07.06.2011 00:30:13
Rugaciune pentru intarirea credintei? colaps Rugaciuni 3 22.04.2010 00:49:07