![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau poate tu si sotia sunteti de acord si cu homeopatia.. Domnul Mihnea o practica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by George.m; 06.01.2012 at 01:11:13. |
|
||||
|
||||
![]()
Dimpotrivă, topicul acesta este despre cum trebuie procedat atunci când micuții îl scuipă pe El prin dumnezeiasca Euharistie. Îl băgăm pe gât ? Sau amânăm, până realizează despre Cine este vorba ?
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 06.01.2012 at 03:25:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Din experienta personala, copilul meu primea o faramita minuscula de Impartasanie care era mult prea mica pt a o scapa accidental. Aproape simbolica. La fel proceda preotul si cand copilul era agitat, plangacios, obosit etc..
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
M-am hotărît să o împărtășesc numai la un preot care este foarte atent cu cinstitele Daruri și cu care vorbesc dinainte despre modul în care o va face. Și nu e neapărat să fie duminica, deoarece bebelușii nu trebuie să ajuneze înainte. Chiar dacă vina e a preotului, este și responsabilitatea mea - așa îmi spune conștiința.
|
||||
|
||||
![]()
Ce faceți dacă imediat după împărtășanie copilul dă Sîngele pe mînă? Eu am pățit-o recent și am folosit un șervețel pe care l-am pus la colecția cu șervețele și bucăți de tricouri care urmează să fie arse.
Am văzut cîndva la o tipă care i-a arătat soțului că avea mîna udă și el s-a împărtășit practic de pe mîna soției. M-a tentat să fac și eu la fel, dar pînă la urmă m-am șters. Problema este că oricît de bine te-ai șterge, pe piele tot rămîn cîteva molecule invizibile care se vor duce la spălat... Deci nu știu cum e mai bine de procedat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred totusi , asta ca o parere personala , colectia ta nu ar trebui arsa , ci pastrata la loc de cinste intr o cutiuta , vas , recipient , si puse langa coltisorul tau cu icoane , unde se afla si candela , cartile de rugaciuni , etc . Arderea nu mi se pare o masura buna , caci prin ardere prefacem totul in scrum , in nepasare , este exact ca atunci cand vrem sa stergem urmele unei infractiuni , ori nu asta vrem in situatia de fata !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe moment a trebuit să iau o decizie imediată, atunci nu aveam cum suna duhovnicul. Iar pe viitor, nu știu, poate că ar trebui să merg în altă parte și/sau să vorbesc cu preotul înainte, să-l rog să nu exagereze cu cantitatea de Împărtășanie. De fapt de fiecare dată îi spun preotului să dea cît mai puțin, dar de data asta pînă am spus eu tot el s-a grăbit și... s-a întîmplat. Duhovnicul meu este la o mănăstire, nu am cum merge săptămînal acolo să o împărtășesc pe fiică-mea. Sfatul cu arderea mi se pare și mie ciudat, de aceea încă păstrez acele obiecte într-o cutie specială în cămară.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este chiar raspunsul la dilema cand sa impartasim copiii? La momentul intelegerii!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
impartasirea copiilor | liclic27 | Preotul | 94 | 26.12.2017 21:05:13 |
Moartea bebelusilor | digitekovi | Moaste | 43 | 03.05.2011 21:06:36 |
Impartasirea copilului mic | DariaFlor | Generalitati | 95 | 08.09.2010 20:12:34 |
Impartasirea Preotului | un.simplu.gand | Preotul | 3 | 06.09.2010 19:06:57 |
Zaharul nu calmeaza durerile bebelusilor | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 06.09.2010 14:45:29 |
|