Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Impartasania (Taina Euharistiei)

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2012, 23:42:39
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Eu fac parte dintre puținii care rezistă împotriva vaccinării propriilor copii. Pentru mine, întîlnirea copilului meu cu Hristos Cel din potir reprezintă adevărata imunizare care ar trebui făcută de cei ce au suficientă credință.
Nici eu nu mi-am vaccinat copiii. Dar nici nu i-am împărtășit, decât după Botez, când Biserica mi-a cerut-o. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt sănătoși.

Citat:
În prealabil postat de George.m Vezi mesajul
Hristos va lucra asupra lor in moduri necunoscute de noi, mai presus de intelegerea noastra.
Se prea poate. Dar, dacă ar fi fost ceva esențial mântuirii copiilor, cred că Biblia ne-ar fi spus. Despre Botezul copiilor ne spune de vreo cinci ori. E adevărat, într-o formă indirectă, lucru de care se agață protestanții. Mai direct sau mai indirect, sunt 5 locuri în Biblie unde aflăm că "s-a botezat cu toată casa sa". Despre Împărtășanie avem ceva asemănător ? Zice "s-a împărtășit cu toată casa sa" ?

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
impartasirea copiilor liclic27 Preotul 94 26.12.2017 21:05:13
Moartea bebelusilor digitekovi Moaste 43 03.05.2011 21:06:36
Impartasirea copilului mic DariaFlor Generalitati 95 08.09.2010 20:12:34
Impartasirea Preotului un.simplu.gand Preotul 3 06.09.2010 19:06:57
Zaharul nu calmeaza durerile bebelusilor absolutep0wer Generalitati 1 06.09.2010 14:45:29