Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2012, 21:26:24
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
A trecut ceva timp...cam 2 luni de acum, si nu a facut decat la al 2 lea rapel, putina febra, dar care a trecut de la sine.

Aoleu...numai de astea trebuie sa imi mai zici...., eu sper din toata inima ca Dumnezeu sa o fereasca de orice efecte!!!

Noi am decis sa il facem si pentru ca bebelusa nu era(si nici acum nu e, de alzfel) tocmai dolofana, ca sa imi permit sa stau linistita in eventualitatea ca ar contacta acel virus, pentru ca am auzit ca se deshidrateaza f repede, si in cele mai multe cazuri se ajunge la spital, cu perfuzii si de astea.

Acum nu stiu ce sa zic de ROR...ca despre el am auzit iarasi lucruri negative...
iarta-ma, am spus cu voce tare ce gandesc.
Si eu am facut vaccinurile la primii copilasi(dtp,dt, antipolio) si ma rog Domnului sa anuleze acele efecte pe termen lung. Atunci nu stiam atatea.
La al treilea copilas am facut doar primele doua. Apoi a intervenit ceva.De fiecare data cand trebuia facut fie se imbolnavea subit cu o zi, doua inainte(rinofaringita, varicela s.a) ca eram obligati sa il tot amanam. Cred ca vreo 6 luni l-am tot amanat. Atunci, necajita l-am rugat pe Domnul sa imi arate voia Lui: daca sa-l facem, daca nu sa intervina iarasi ceva. Aceasta rugaciune am spus-o doar in taina inimii mele. Iar am fost anuntati ca in data de ...e programat vaccinul. In sfarsit, il facem! mi-am zis. Dar cu vreo doua zile inainte, Andrei iar a inceput sa tuseasca, sa stranute, sa ii curga nasul etc. Am luat-o ca un raspuns la rugaciunile mele si am zis: Stop vaccinuri! In paralel, un prieten calugar care se intorsese de pe Athos ma suna sa imi zica sa nu fac vaccinurile la copii, asa il rugase un parinte sa transmita la cine stie.
Apoi m-am apucat de citit. Un alt lucru care mi-a intarit nadejdea ca fac un lucru bun a fost atitudinea medicului. Mi-a zis foarte linistita ca e ok, ca e decizia proprie si ca trebuie sa semnez ceva. Am semnat si asta a fost tot. Ulterior, mi-a zis ca si la ea la cabinet a incetat sa faca ROR, decat la solicitarea expres a pacientului, in urma efectelor negative pe care acesta le lasa(cazuri de autism, in special).

Personal, cred ca nimic din ce ne inconjoara nu e sanatos. Singura exceptie ar fi sfintele Taine,aghiazma si anafura. Dar sa le luam cu nadejde, insemnandu-le cu semnul sfintei cruci.

Discutam cu sotul acum cativa ani(vreo 3) : sa vezi in zece ani cati oameni se vor imbolavi de cancer. El mi-a raspuns"N-ai de unde sa stii". "Nu stiu, presupun", i-am zis.""
Deoarece hrana ne e otrava."
Acum ma tot anunta: "il stii pe X? e bolnav de cancer"." Am fost azi sa impartasesc un tanar de 26 de ani bolnav de cancer." Rude, prieteni , cunoscuti... o multime, toti bolnavi de cancer. Ma intristez adanc, dar ii raspund:"Ai vazut cata dreptate aveau duhovnicii nostri?"

Dar daca nu putem evita anumite lucruri(cum sunt alimentele), unele le putem evita(cum sunt vaccinurile, anumite alimente-margarina, fast-food, sucurile carbogazoase, laptele valabil 6 luni s.a).

Cred ca e datoria noastra de om, si in special de parinte sa ne ingrijim de binele micutilor nostri.
Dar atentie! nu de binele promovat de mass-media, la cererea vreunui concern.
De aceea, datori suntem sa cercetam.

Iertare, am fost prea lunga. Sunt intristata de numeroasele cazuri de cancer care ma inconjoara, precum si de starea tulburata care e acum in tara mea draga.

Unde iti sunt ochii ridicati, popor crestin?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42