Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2012, 04:22:14
Andreea25cb Andreea25cb is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.02.2012
Implicit Cand simt ca nu mai pot, clachez, simt ca trebuie sa renunt la viata

Cand simti ca nu mai poti, la mine de intampla la celmult 3 zile.Acelasi prbl,serviciu stabil-da,putini bani, f putini, datorii la scoala, incapacitatea de a simti gandurile optimiste cum ma inunda, comparatia permanenta cu altii, incapacitatea de a avea rel.interumane sanatoase, cred in oricine,,sunt dezamagita si urasc apoi pe cei in care au crezut.
Gandesc ok, 2-3 zile apoi ma gandesc de ce cred ca ar putea fi bine daca sunt aceiasi de ieri?
Ce am eu sa mi s schimbe viata?Pana acum nu am avut noroc si ce am vrut f rar s-a intamplat, de ce as crede ca se poate acum.
Cand simt ca vreau s cedez, ca nu am pentru ce sa mai lupt sau mai bine zis ca nu am resursele necesare sa lupt, gandesc negativ si atrag numai mizerii si daca gandesc pozitiv, imi amintesc de substratul meu (relatii bolnavicioase,nu amoroase, ci colegiale, incapacitatea de a vedea un viitor ok, de a crede ca pot schimba ceva etc) si ma inrreb cum sa gandesc bine cu atatea incapacitati.
Vreau s imi fie bine, dar nu gasesc solutii pentru prbl mele si ma simt prea putin din ce vreau sa fiu si nimic din ce ar trebui sa am.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poti sa ai o masina scumpa ? Daniel_7 Generalitati 302 20.05.2013 14:01:11
Ce rugaciuni sunt recomandate cand nu poti dormi ? anisoara Generalitati 13 16.07.2012 22:00:33
Ce simti tu cand te gandesti la...? tigerAvalo9 Generalitati 39 13.12.2010 19:47:06
cum te simti cand ti se citeste slujba de dezlegar annan Vrajitoria 24 16.10.2010 07:48:34
poti sa mori in vis? The_Fallen Generalitati 9 30.06.2010 10:19:48