Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
Inteleg raspunsul dvs. si aveti dreptate, Dumnezeu este Cel ce cunoaste judecatile Sale.
Domnul Iisus ne-a spus ca nimeni nu vine la El daca nu este chemat de Tatal. In ce consta aceasta chemare? Sunt toti oamenii chemati? Ce zic sfintii despre acestea?
Raspunsul nu-i graba, cand aveti timp si doar daca va face placere sa raspundeti :) Eu nu am citit cat dvs., de aceea intreb pe altii mai cititi :)
|
Daca as da curs tentatiei sa spun ce-mi trece prin cap la prima strigare o sa se sminteasca multi si
vai de cel prin care vine ispita.In plus daca-s doar citit atunci puneti-ma pe post de statuie si porumbeii imi vor da tot respectul cuvenit :) Daca as mai si intelege parca m-as misca precum o
simpatica broscuta.Daca,da asta-i deja miracol,as mai si aplica
atunci sa stiti ca as fi chiar bun de dat sfaturi.Da intrucat nu aplic decat rar si cu pauze dese,cheia marilor succese,o sa va caut un raspuns cum trebuie,sau cel putin o sa incerc ramanaind ca dvs sa cautati mai mult spre propria dvs inaltare duhovniceasca.Va postez ori in noaptea asta ori maine,ori..in viitor.Sa ne auzim cu bine.
Doamne ajuta!+