![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by ovidiu b.; 08.08.2012 at 23:35:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Ok. Acum inteleg :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca sunt :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Să înțeleg că sunteți catolică?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie nu imi este teama de oameni, de niciunul. Daca vi se pare ca a-l numi domn este umilinta, in conditiile in care Domnul Iisus este numit Domn si este titlu de onoare si nicidecum de umilinta, pai sa stiti atunci ca a-i spune unei femei ca se imbolnaveste mental si nervos daca nu ia sarurile acidului glutamic din prostata barbatului si ca atarna de prostata lui ca sa isi dezvolte sistemul nervos, este o umilinta mult mai mare decat a i se spune popa, ca macar faptul ca era popa (= preot in ruseste) era absolut adevarat in timp ce ceea ce a afirmat dansul despre femeie este extrem de fals. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiam ca la temniceri se referea, am crezut ca la credinciosi, de asta ma miram. Pe un alt topic, se spunea ca doar de 100 de ani ne numim ortodocsi, si cand am cerut referinte nu am primit, sau poate intre timp s-au dat, nu stiu. Vad ca dvs. vorbiti de secolul II ceea ce mi se pare cel putin surprinzator. Din ce surse ati luat? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uitati aici raspunsul meu la intrebarea dvs pe acel topic: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...1&postcount=45 Last edited by Laura19; 09.08.2012 at 00:09:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre data mortii sale, sa nu va suparati dar eu am ramas cu o retinere de cand am citit marturia unuia de pe acest site care sustinea ca l-a vazut la Sambata ani dupa ce i-a fost facuta inmormantarea si care insista sa ii intrebam pe calugarii de la Sambata ca sa vedem ca este adevarat. Eu nu m-am dus sa ii intreb, tocmai ca nu ma interesa Pr. (preot) Arsenia Boca pentru a depune efortul. Insa retinerea mi-a ramas si acum ca spuneti treaba aceasta cu data nasterii, ceea ce simt este sa fiu si mai precauta. Sa nu va suparati pe mine. Daca va este atat de drag, mergeti va rog si pentru mine la Sambata si spuneti-mi si mie ce va raspund calugarii. Si ceea ce va vor zice ei, voi considera si eu adevarul. Ce spuneti, mergeti? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca | clujeanul33 | Rugaciuni | 3 | 30.11.2010 16:57:10 |
mari duhovnici romani de ieri si de azi | monicutza | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 02.10.2010 21:40:29 |
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 20.09.2010 22:22:55 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
|