![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Probabil "vecinii" erau doar nsite babe care abia isi puteau duce zilele, ca daca ar mai fi fost barbati in sat, problema era rezolvata in cateva zile. [quote]O alta idee: se tot spune ca strainii vin si iau caini de la noi, dar eu am auzit de la o doamna care este bine informata ca strainilor le este interzis sa adopte caini din Romania pentru ca sunt plini de boli (printre care si rabia). Inca o doamna "bine informata", canofila? Ei bine, daca ar fi "plini de boli" am fi scapat de mult de ei, n-au decat sa adopte cati pot din aia sanatosi (li se poate face un control in prealabil) si restul sa-i lase pentru eutanasiere. Oricum nu-mi imaginez un exod de straini veniti sa adopte caini, sunt sigur ca in fiecare oras mai mare de a lor sunt cu zecile daca nu sutele sau miille in fiecaree luna, care sunt adoptabili dar ajung la eutanasiere. Citat:
Eu nu pot sa inteleg, a fi lasati flamanzi si bolnavi pe strazi, e mai "uman" decat eutanasierea?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.09.2013 at 17:35:46. |
|
|