![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mulți oameni de știință au fost și sînt masoni. Nu toți, o parte din ei. O să fii uimit cum experimente din fizică sînt măsluite astfel încît anumite lucruri să rămînă ascunse sau ca adevărul să fie obturat de minciună.
|
||||
|
||||
![]()
Mie îmi pare de domeniul evidenței și al bunului simț că Pământul este o planetă între altele, într-un sistem solar cunoscut.
Rațiunea, însă, poate demonstra, cu multă inteligență chiar, orice; chiar și că oul este cubic, dacă ții neapărat. Dar asta înseamnă să o irosești aiurea și e păcat. Iar pentru ca omul să încununeze Creația nu este necesar ca Pământul să fie centru al Universului și cu totul altceva decât celelalte corpuri cerești, chiar dacă suntem un fir de praf la scara Universului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca stai cu ochii doar in prezentari de youtube n-ai sa te lamuresti nici peste 40. Citat:
Ce experimente?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca PP ar fi fost adevarat, fizica si modelul Universului ar fi evoluat dupa acest model. Singurul tau "argument" cu care poti combate asta este idea ca Dumnezeu e o fiinta materiala care sa ascunde undeva putin mai sus de perdeaua de nori si stiinta a tinut musai sa ascunda lucrul asta. Ori, daca nu poti percepe ridicolul ideii astea, chiar doar din punct de vedere teologic/ortodox, care spune ca Dumnezeu "Duh este", nu prea cred ca exista baze comune de discutie.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 16.03.2016 at 12:10:58. |
|