![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa ce a mai inaintat in varsta, in cunostinta si in intelepciune, a afirmat ca NU se terminase. Daca, intr-o zi vei citi ceea ce a scris Ioan Gura de Aur, te vei convinge. Citat:
Sunt doar presupuneri, fara dovezi. |
|
||||
|
||||
![]()
Ai spus bine aici. Doar presupuneri. Tu presupui că vorbirea în limbi pe care o practici ca și majoritatea covârșitoare a penticostalilor este prin Duhul sfânt, dar nu ai absolut nicio dovadă în acest sens.
Dacă vorbirea în limbi ar apărea și ca semn pentru necredincioși, așa cum dealtfel scrie în Biblie, atunci asta ar constitui o dovadă. Dar până atunci, eu unul vă încadrez la capitolul vorbire în limbi ca la păgâni (practicată și de ei din cele mai vechi timpuri, vezi oracolul din Delphi ori eretici precum montaniștii). |
|
|||
|
|||
![]()
Pt ei montaniștii nu înseamnă sectă. In adunările de spiritism sau in cele vodoo apar . Pe tube putem vedea pastori care dupa ce zic trei patru cuvinte adauga un cuvant inventat care nu suna deloc frumos. Dar cei uneste pe acesti vorbitori? Ca sunt din toate bisericile. Babilonul ! Satana ! Daca vorbitul in limbi ar veni de la Dumnezeu i-ar invata unde gresesc ! Dar cei ce vorbesc se pare in limbi nu au ce invata fiecare crede ce vrea el. Nu stiu de ce se întreabă retoric Domnul daca va mai găsi credință? Pai au aparut astia ca ciupercile dupa ploaie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am o curiozitate: ai putea să imi dai o referinta despre Sfantul Sinod care a stabilit ca montanismul este erezie?
|
|
||||
|
||||
![]()
Condamnarea oficială de către Biserică a montanismului s-a întâmplat în timpul papei Zefferin (papă între anii 199 - 217 d.Cr.)
|
|
|||
|
|||
![]()
Aha, deci... nimic.
Nu ai chiar nimic? Nimic, nimicut... Un copipeist de pe o uichipedie saracuta, amarata si confuza? Tocmai tu care erai expert in scormoneli? Sau cand e vorba de chestii serioase esti multimea vida? Last edited by Penticostalul Traditional; 13.12.2017 at 17:28:00. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|