![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2).Nu,e mult mai vast,dar pentru simplificare,pentru că văd persoane care par grele de cap. Sau se prefac a fi așa din viclenie; 3).Ideea de Biserica Universala/Spirituală e neo-protestanta 100%,asa ca tocmai ce ți-ai dezvăluit convingerile. De ce nu ești sincer și nu îți afirmi adevarata apartenență.Asa ceva nu există în ortodoxie !!! Tu ești ortodox cât îmi văd eu ceafa; Lasă tu analiza critica a Bisericii pe seama lui Dumnezeu. El are vremurile sub stăpânirea Sa.El e capul Bisericii. Știe Domnul mai bine ce face și de ce. 4). Stai liniștit, am observat din ultimele postări cât ești de sincer; 5).Tu faci confuzie între casa ta de rugăciune, secta ta și Biserica. Biserica lui Hristos e Una. Sectele protestante și neo-protestante nu sunt decât niște case de rugăciune. Ai dreptate secta ta institutionalizata a și căzut. Există un duh de dezbinare între protestanți și neo-protestanți cum nici la ereticii catolici nu exista.; 6). Faptul că un forum e invadat de sectari nu înseamnă că dețin adevărul; 7). Sunt și ortodocși influențați de retorica protestanta. Tu nici din ăștia nu ești. Mai tată, tu ești sectar 100%. Urât este ca minți.Faptul că te dai a fi ortodox,când din postări se văd convingerile neo-protestante arată mârșavia caracterului. Curat murdar. |
|