![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
a)N-am mai afirmat că sunt ortodox de ani buni, nici măcar pe forum, uită-te bine,nu scrie la confesiune că aș fi ortodox,nici nu am menționat asta în discuțiile cu tine sau alti membri. b)Dacă forumul era destinat exclusiv pentru utilizatorii ortodocși nu ar mai apărea la confesiune:catolic, Protestant sau alte confesiuni. c)Nu aparțin nici unui cult, confesiune,religie -nu înțeleg ce ai împotriva lor -nu sunt împotriva nici unei religii, curent spiritual sau forme de venerare. Așa ... 1.Tocmai că Biserica primară era o "sectă",nu a devenit instituție legalizată decât prin decretul lui Constantin. 2.De asta te sfătuiesc să pui mâna sa studiezi... 3.Biserica Universală=Biserica Catolică..... Până in 1054 se numea orthódoxi katholikí ekklisía , adică biserica universală drept măritoare sau a dreaptei credințe. 4.Nu prea ești tu in măsura sa vorbești despre Adevăr 5.Matei 18:20 VDC Căci, acolo unde sunt doi sau trei adunați în Numele Meu, sunt și Eu în mijlocul lor.”Biserica o formează oameni nu clădirile sau instituțiile sau doctrinele. 6.Eu nu vad niciun "sectar" înafara de tine.Daca ai cunoaște măcar jumătate din ortodoxia pe care unii "sectari"de pe forum... 7.Pace! 7.