![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok...
Bunu Dumnezeu sa-ti ajute in tot ceea ce faci si sa te binecuvinteze. Doamne ajuta ! Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
astept raspunsul legat de prietena ta......unde e buba?
|
|
||||
|
||||
![]()
Si tot in scop pedagogic mi-ai "urat" si mie in decembrie 2008 sa dea cancerul peste mine, plus alte urari de "bine" catre toata familia mea????? Asta ca tot se apropia Craciunul.. nu?? trebuia sa ma "colinzi".Dumnezeu sa ne ierte toate rautatile. Eu te-am iertat demult!
|
|
||||
|
||||
![]()
Kiralina,prieteneste iti spun ca vei ajunge la vorba mea:nu are sens controversa de pe acest forum,nu duce nicaieri.
Da,este in regula sa vorbesti cu oamenii,sa le explici cu blandete si iubire despre ceea ce crezi,dar o regula divina spune ca nu avem dreptul sa intervenim in viata nimanui,sa incercam sa ii schimbam modul de a fi,de a gandi,peste liberul sau arbitru.Ba,risti sa iti faci si tie rau incalcand astfel o lege divina. Cu atat mai putin sa le vorbesti cu patima sau nervoasa ca nu esti luata in seama sau ca ei nu inteleg ce le spui.Da,nu inteleg sau nu vor sa inteleaga,dar asta este doar problema lor! Iti garantez ca si daca le vei vorbi astfel 100 de pagini de acum incolo tot nu ii vei trezi cum crezi tu. Cred ca energia pe care o ai poate fi cheltuita si in timpul liber mult mai cu folos. Toate cele bune iti doresc,e ultima mea postare pe acest topic!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
amin amin amin
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
daca taceai,filozof ramaneai.mai citeste despre valeriu popa si medicina cauzala si apoi poti sa cazi pe spate de la cati metri vrei.bini?
|
|
|||
|
|||
![]()
Se spune ca un calugar a facut rugaciune zece ani sa-i deie Dumnezeu darul vindecarii. Si dupa ce l-a primit a spus staretului despre asta. Iar acesta l-a trimis in chilie sa-L roage pe Dumnezeu sa-i ia darul vindecarii si sa-i deie darul de a-si vedea pacatele proprii.
|
![]() |
Tags |
bioterapie, înșelare demonică |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|