Cum se strecoara pacatul in viata

Un arab locuia intr-un cort si se ocupa cu tamplaria. Intr-o zi auzi un zgomot la usa din panza a cortului.

- "Cine e?"

- "Eu, camila. Lasa-ma sa-mi incalzesc nasul in cortul tau. Afara e foarte frig".- "Bine, dar sa nu intri mai mult". Isi vazu de treaba mai departe. Cand se intoarse, camila era cu tot capul in cort.

- "Nu ti-am spus sa nu intri?"

- "Mi-era frig la cap si m-am gandit ca daca m-ai lasat sa-mi incalzesc nasul, imi vei lasa si capul. Nu mai inaintez, ai incredere".

- "Bine, dar sa nu mai inaintezi". Cand vazu ca arabul, atent la lucrul sau, nu-i mai dadu nici o atentie, camila intra si cu umerii si cu picioarele de dinainte. Cand o vazu arabul, se supara si-i porunci sa iasa imediat. Vru sa ia ceva s-o loveasca, dar in clipa aceea camila intra cu totul inauntru si-l azvarli pe arab afara. Arabul nici nu avu timp sa-si ia ceva cu el. Camila deveni stapana cortului!

Asa e si cu pacatul pe care il lasam putin cate putin sa ni se strecoare in viata. In cele din urma pune stapanire pe noi.
 

.

16 Octombrie 2010

Vizualizari: 8968

Voteaza:

Cum se strecoara pacatul in viata 5.00 / 5 din 4 voturi. 2 review utilizatori.

Comentarii (2)

  • constantin turta Postat la 2010-12-24 08:53

    Asa este ..trebuie sa fim mai credinciosi ,mai buni,mai cu frica de Dumnezeu si sa nu lasam pacatul sa se strecoare in viata noastra. Doamne ajuta!

  • Rodica MurariuPostat la 2010-10-17 17:12

    Asa se intampla si cu pacatul, asa se intampla uneori ca binele facut- sa se intoarca in rau in diferite ipostaze ale vietii noastre.Dar din toate nu putem iesi, fara iubirea de Dumnezeu.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE