Cartofi taranesti

Cartofi taranesti Mareste imaginea.

Ingrediente: 10 cartofi, 3 catei de usturoi, 2 ceapa, 1 ceasca ulei, 1 cana apa, piper, sare

Mod de preparare: Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit. Cartofii se curata, se spala, se taie si se adauga peste ceapa calita. Se amesteca usor, apoi se adauga apa si se acopera cu un capac pana se innabuse. Cateii de usturoi se sfarama si se adauga peste cartofi. Se adauga sare, piper si se lasa la fiert acoperit, pana sunt gata.

.

09 Februarie 2012

Vizualizari: 44249

Voteaza:

Cartofi taranesti 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post