
Ingrediente: 1 kg. ceapa; 2 kg. gogosari; 4 kg. vinete (curatite de coaja, fierte, scurse bine si date prin masina de tocat carne); 700 grame ulei; 2-3 linguri pasta de tomate, dupa gust; sare, piper, cimbru, busuioc, maghiran, oregano, dupa gust; morcovi, telina, dovlecei, ciuperci, praz, usturoi (date de asemenea prin masina de tocat).
Mod de preparare: Se caleste usor ceapa in ulei, apoi se adauga gogosarii, vinetele si celelalte legume, sare, piper etc.
Se fierbe pe aragaz (pe tabla) sau la cuptor circa o ora (pana se ridica uleiul la suprafata) si se toarna fierbinte in borcane cu capace, care se inchid ermetic. Se acopera borcanele cu paturi, pana se racesc, apoi se aseaza frumos in camara.
POFTA BUNA !
.
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.