Rugaciune catre Sfanta Matrona din Moscova

Rugaciune catre Sfanta Matrona din Moscova Mareste imaginea.

O, fericita maica Matrona, cu sufletul in cer, in fata Tronului lui Dumnezeu stand, iar cu trupul pe pamant odihnind și cu binefacere de sus inzestrata multe minuni savarsind; coboara ochii tai milostivi spre noi, pacatosii, cei ce in scarbe, dureri si pacate viața ne-o petrecem, alina-ne pe noi, cei deznadajduiti, vindeca-ne de bolile noastre cumplite pe care pentru pacatele noastre de la Dumnezeu le primim; izbaveste-ne de multimea necazurilor si a primejdiilor, roaga-L pe Domnul nostru Iisus Hristos sa ne ierte toate pacatele si faradelegile pe care din tineretile noastre si pana acum le-am savarsit, ca, primind cu rugaciunile tale binefacere si mare mila, sa slavim pe Dumnezeu Cel Unul in Treime, pe Tatal, pe Fiul si pe Sfantul Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Sfanta Matrona din Moscova
Sfanta Matrona din Moscova a fost inscrisa in calendarul Bisericii Ortodoxe Romane in anul 2019. Hotararea a fost luata de Sfantul Sinod in sedinta din 15 februarie 2018.

Sfanta Matrona s-a nascut in anul 1881, in satul Sebino din tinutul rusesc Tula. A trecut la cele vesnice pe 2 mai 1952, iar pe 8 martie 1998, au fost descoperite sfintele sale moastele sale si au fost asezate in manastirea Acoperamantul Maicii Domnului din Moscova. Ea a fost trecuta in randul sfintilor de Biserica Rusiei pe 2 mai 1999.

.
Pe aceeaşi temă

29 Mai 2019

Vizualizari: 306

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE