Rugaciune la timp de boala

Rugaciune la timp de boala Mareste imaginea.

Rugaciune la timp de boala

Sfanta mare mucenita a lui Hristos, Filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Adu-ti aminte de neputinta firii omenesti, care cuprinde si impresoara pe tot muritorul, de la nastere, intocmai ca mrejele paianjenului. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele fara ajutorul lui Dumnezeu, te rugam pe tine sa ne fii mijlocitoare catre Dansul. Ca El insusi te-a preamarit si te-a trimis in aceasta tara, ca s-o aperi si s-o pazesti de toate rautatile.

Asa, Sfanta mare mucenita a lui Hristos, Filoftee, milostiveste-te spre lacrimile batranilor, spre suspinele maicilor, spre cererile pruncilor si spre noi, care cadem cu genunchii plecati si cerem, prin rugaciunile tale cele sfinte, ajutor si mantuire din supararile ce ne cuprind.

Caci stim, Sfanta mucenita, ca pentru pacatele noastre patimim acestea toate, adica: boli, saracire, prigoniri de la vrajmasi, neploaie la vreme si alte asemenea rele. Pentru aceasta cadem la milostivirea ta, ca sa nu patimeasca si cei nevinovati din pricina noastra. Fie-ti mila si roaga-te lui Dumnezeu pentru noi, ca sa strigam tie: bucura-te, fecioara, mare mucenita Filoftee. Amin.

.
Pe aceeaşi temă

21 Mai 2012

Vizualizari: 209363

Voteaza:

Rugaciune la timp de boala 5.00 / 5 din 5 voturi. 14 review utilizatori.

Comentarii (14)

 • simona turkPostat la 2015-03-12 12:01

  Doresc sa multumesc Bunului Dumnezeu pentru Sfintii Sai care sunt mijlocitori pentru noi cei de pe pamant si pentru cei ce nu se mai afla printre noi.Mare este mila Domnului Dumnezeu asupra noastra.Marturisesc ca zi de zi ma rog Sfintei Filofteea si tutror Sfintilor,Doctorilor fara de arginti pentru sanatatea celor dragi mie si nici o rugaciune de a mea nu a ramas neimplinita in Fata Domnului Iisus Hristos.rugati-va mult,cu credinta,cu lacrimi si ve-ti vedea cat de mare este puterea Lui Dumnezeu.Multumesc Doamne si iarta-ma pe mine caci nu sunt cuvinte care sa laude bunatatea Ta si dragostea Ta care o ai pentru noi.Amin

 • simona turkPostat la 2015-03-04 11:48

  Sfanta mucenita Filoftee nu inceta a te ruga catre Altarul Mantuitorului Nostru Iisus Hristos pentru noi ce de pe pamant care ne rugam Toe cu umilinta si credinta.roaga pe Atotmilostivul Dumnezeu sa dea sanatate si tamaduire de boli tuturor oamenilor ce sunt bolnavi,indeosebi roaga-te pentru cei ce bolesc si nu are cine sa se roage pentru ei.Amin!

 • nicolae mariaPostat la 2014-03-28 19:37

  Sfanta mare mucenita a lui Hristos, Filoftee, roaga-te Dumnezeului cel Mare si Milostiv intru iertarea pacatelor si vindecarea ranilor mele sufletesti si trupesti. Amin!

 • Florin-Codrin BoldorPostat la 2013-03-04 08:40

  Doamne Isuse Hristoase,Dumnezeu nostru,primeste smerita mea rugaciune pentru iertarea pacatelor mele si ca un indurat,cu dreapta Ta cea atotputernica stinge-mi focul ce m-a cuprins,inceteaza-mi boala si cu milostivirea Ta ridica-ma din patul durerilor,pentru slava numelui Tau.Ca tu esti doctorul sufletelor si al trupurilor noastre si Tie slava inaltam,acum si pururea si in vecii vecilor Amin!

 • Alina Nicoleta OncescuPostat la 2012-05-30 09:36

  Sfanta Filoftee ai grija de noi pacatosii , ajuta-ne sa ne vindecam trupurile si spiritul intru invataturile Domnului, afla-ne necazul si roaga-te pentru tatal meu, mIhai, aflat pe patul de boala, ridica-l si vindeca-l de toate bolile sufletului si ale trupului. Amin !

 • VASILE JUJESCUPostat la 2012-05-07 09:23

  v.j. Doamne da sanatate la toata lumea si la familia mea,sa fim feriti de rele.Doamne ajuta.

 • mindrila genovevaPostat la 2011-11-10 14:07

  Doamne Dumnezeul nostru, ajuta-ne pe noi robii tai, Ajuta pe toti cei aflati in suferinta, ajuta si pe copii mei Alexandu, Cornelia si Alexandra.

 • Alexandru-Ionut MaximPostat la 2011-04-21 17:57

  Slavă Ţie Doamne, Atotputernic, şi PreaSlăvitul Dumnezeu, vindecă-Mă pe mine de rănile sufleteşti, şi de bolile ce le sufăr, şi aproapelui meu, şi Duşmanilor dă-le sănătate şi realizare din belşug ! Amin !

 • caty repezisPostat la 2011-03-30 09:51

  Doamne Dumnezeu cel bun miluieste-ne pe noi pacatosii Amin

 • Costica DimaPostat la 2011-03-08 09:12

  DOAMNE AJUTA tuturor robilor tai aflati in suferinte si nevoi...!

 • Ion IonPostat la 2011-03-06 00:11

  Pt. Cristina: rugaciunea nu se face la lemnul, sticla sau hartia icoanei, ci la persoana reprezentata in icoana! Ca informatie afla ca problema a fost discutata si clarificata acum 1200 de ani, in timpul iconoclasmului (717-843), cand Biserica crestina primara (atunci nedivizata) a decis ca inchinarea la Sfintele Icoane nu e inchinare la idoli! Doamne ajuta!

 • cristina bPostat la 2011-02-13 19:10

  ma gindesc ca in viata asta, ca atunci cind sintem bolnavi sau cautam o cale spre speranta ne indreptam gindul si sufletul catre Dumnezeu si speram sa ne ierte ca sa ii ajute pe cei dragi sau chiar pe noi insa datorita problemelor,timului care trece foarte repede, stresul si viata de zi cu zi ne face sa uitam de speranta,am si uitat cum e sa te rogi niciodata nu am invatat, a fost doar cum am simtit si de multe ori m-am intrebat si caut un raspuns oare cum trebuie sa te rogi?si mai am o intebare din cite stiu eu din cele 10 porunci ca nu trebuie sa te rogi la icoane dar nimeni nu zice nimic despre acest aspect, toti oamenii se roaga la icoane si la tablourile care infatiseaza diferiti Sfinti nu stiu ca sa zic decit ca Dumnezeu e in sufletul nostru

 • Andreea Sofia TeodorofPostat la 2010-09-22 21:11

  Doamne ajuta! Sa fie spre folosul tuturor care citesc aceasta frumoasa rugaciune!

 • Podaru Stelian NicolaePostat la 2010-03-29 03:57

  Amin!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE