Cum a fost la Social Media for Parents, editia 2016

Cum a fost la Social Media for Parents, editia 2016 Mareste imaginea.

Social Media for Parents este evenimentul care aduce in acelasi loc parinti activi in mediul online si dezbate tendintele in parenting, idei de promovare si noutati din social media.

Si anul acesta a fost o experienta incredibila.

S-au tratat subiecte diverse si de interes iar participantii, bloggeri si parinti activi in social media si comunitati au fost prezenti intr-un numar mai mult decat impresionant la cele 3 sesiuni interactive despre blogging, social media, branding si lifestyle.

Medicul specialist ORL, Presedinte al Asociatiei Romane de Homeopatie, Sorin Dan Cadar a participat de asemenea alaturi de Sonia Argint Ionescu, prezentator TVR la prima sesiune de comunicare.

„Homeopatia este o Metoda Terapeutica (Atentie NU O MEDICINA = NU EXISTA MEDICINA HOMEOPATICA: Medicina este numai una, se invata la Facultatea de Medicina iar absolventii se numesc Medici. NUMAI MEDICII POT PRACTICA TERAPIA HOMEOPATICA); Medicamentul homeopatic este un MEDICAMENT. Fabricarea sa TREBUIE sa respecte regulile generale de fabricare a medicamentelor si mai ales sa fie conforme cu specificatiile tehnice si stiintifice ale oricarui alt medicament. Originalitatea Medicamentului homeopatic consta in faptul ca sursa de materie prima este strict NATURALA si provine din mediul vegetal, animal, mineral, fara o interventie "chimizanta";In cursul ORICARUI tratament homeopatic se poate interveni la nevoie cu orice tip de alt tratament. Nu exista INCOMPATIBILITATE intre tratamentul homeopatic si orice alt tip de tratament.” sau „Homeopatia este o metoda terapeutica valoroasa, de prima intentie, cu efecte clare si excelente, dovedite prin nenumarate studii stiintifice, care trebuie aplicata de catre orice medic in beneficiul pacientilor sai.” Sunt doar cateva dintre ideile expuse de Domnia Sa in fata celor 200 de participanti.

Detalii si imagini din sala puteti urmari accesand pagina oficiala a evenimentului: http://www.2016.socialmediaforparents.ro/

 

22 Iulie 2016

Vizualizari: 517

Voteaza:

Cum a fost la Social Media for Parents, editia 2016 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Social Media for Parents

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE